Намерете влак от Русе до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,16 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 22 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 07:40
Последно отпътуване 02:08
разстояние 161 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Русе до Стара Загора

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стара Загора?

Билетите за влак от Русе до Стара Загора струват средно 8,45 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 0,16 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Русе до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Русе и Стара Загора.

Влакове от Русе до Стара Загора

За колко време ще отидете от Русе до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Стара Загора тръгва в 07:40, докато последният в 02:08. Пътуването продължава средно 7 ч. 22 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 5 ч. 33 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Русе - Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора могат да заминат от РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and РУСЕ и да пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Пътуване с влак до Стара Загора от Русе: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Стара Загора от Русе с влак, 20 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 3 маршрута са преки линии, докато 17 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 17 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.