Намерете влак от Русе до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 36 мин.
Връзки на ден 26
Първо заминаване: 02:29
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 161km

Най-добрите оферти за вашия влак от Русе до Стара Загора на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Русе до Стара Загора с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Русе до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Русе до Стара Загора?

Билетите за влак от Русе до Стара Загора струват средно 17,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Русе до Стара Загора


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Русе - Стара Загора?

Влаковете заминават от Русе от РУСЕ и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има до Стара Загора от Русе с влак?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Русе, моля имайте предвид, че има 19 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 16 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Русе до Стара Загора

Първият влак до Стара Загора тръгва в 02:11, докато последният в 16:11. Пътуването продължава средно 8 hours and 20 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 5 hours and 48 minutes.