Намерете влак от Ямбол до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,60лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 20 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 02:23
Последно отпътуване: 15:35
Разстояние 141km

Сравнете най-добрите цени за влак от Ямбол до Варна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Варна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Ямбол до Варна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Ямбол до Варна: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Ямбол до Варна, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Ямбол до Варна?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Ямбол до Варна от 5,60 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,00 лв..

Влакове от Ямбол до Варна


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Ямбол до Варна?

Можете да хванете влака до Варна на ЯМБОЛ, който пристига на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Пътуване с влак до Варна от Ямбол: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Варна от Ямбол, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Варна и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 16 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Варна за 3 hours. Първият влак тръгва от Ямбол в 02:11, докато последният тръгва в 15:11.