Намерете влак от Айтос до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 32 мин.
Връзки на ден 35
Първо заминаване: 05:18
Последно отпътуване: 19:44
Разстояние 28km

С virail са най-евтините билети за влак от Айтос до Бургас

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Бургас. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Айтос до Бургас, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Айтос до Бургас с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Айтос - Бургас.

Колко е най-евтиният билет за влак от Айтос до Бургас?

Средната цена на билети за влак от Айтос до Бургас е 6,43 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Айтос до Бургас могат да бъдат около 1,35 лв..

Цена на билет Айтос - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Айтос до Бургас


За къси разстояния като тези между Айтос и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Бургас и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Айтос от АЙТОС и пристигат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бургас от Айтос с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от Айтос, моля имайте предвид, че има 17 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 17 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Айтос до Бургас и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 30 minutes да стигнете до Бургас с влак, но ще ви отнеме 26 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Айтос в 19:11.