Влак Варна - Петрич цени от 31,33 лв.

Започва от
31,33 лв.

Варна до Петрич с влак

Пътуването от Варна до Петрич от влак е 436,49 km и отнема 12 ч 48 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Петрич от влак само за 31,33 лв. или за 38,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,33 лв..

Най-ниската цена31,33 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 48 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена31,33 лв.
Най-висока цена38,69 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние436,49 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеПетрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Petrich

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Варна до Петрич с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Петрич? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Петрич, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до Петрич с влак?

Най-евтините билети за влак от Варна до Петрич струват 31,33 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 33,38 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Петрич.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Петрич, можете да очаквате да платите средно около 33,38 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Петрич с влак?

Средното време за пътуване е 12 ч 48 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 436,49 km от Варна до Петрич. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до Петрич да отнеме повече от 12 ч 48 мин. Пътуването между Варна и Петрич с влак обикновено отнема 12 ч 48 мин, за да се измине разстояние от 436,49 km. Най-краткото пътуване от Варна до Петрич ще ви отнеме 11 ч 43 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Петрич е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Петрич с влак?

Ще можете да напуснете Варна, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Петрич. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Варна, или в Петрич, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Варна до Петрич има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Варна до Петрич, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Варна до Петрич, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Варна до Петрич всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Petrich

Евтини билети за влак от Варна до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Petrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Петрич

Най-евтините билети за влак Варна - Петрич могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с влак

Когато пътувате до Петрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Петрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Петрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
30.55kg
Автобус
32.74kg
Полет
87.3kg
Кола
69.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Петрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Петрич са 30.55kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Петрич? Като вземете влака между Варна и Петрич, ще спестите 56.75kg CO2 емисии спрямо полет, 2.19kg спрямо автобус и 39.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Петрич?
Билет влак от Варна до Петрич е 33,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Петрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Петрич е 31,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Петрич от влак?
Варна до Петрич е 436,49 km.
Колко време трае влак между Варна и Петрич?
Варна до Петрич е средно 12 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 43 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Петрич?
Варна до Петрич има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Петрич?
Най-ранният влак от Варна до Петрич тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Петрич?
Последният влак от Варна до Петрич тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Петрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 31,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Петрич?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Петрич. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Petrich Bus Station Petrich (Петрич, Автогара Петрич).
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Петрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Петрич е 11 ч 43 мин.
Има ли директен влак от Варна към Петрич?
Да, има директен влак между Варна и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Петрич от влак?
Пътуването на влак от Варна до Петрич създава 30.55kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Петрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути