Влак Пловдив - Две могили цени от 3,91 лв.

Започва от
3,91 лв.
откривам

Пловдив до Две могили с влак

Пътуването от Пловдив до Две могили от влак е 185,34 km и отнема 9 ч 30 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Две могили от влак само за 3,91 лв. или за 27,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,91 лв..

Най-ниската цена3,91 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 30 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена3,91 лв.
Най-висока цена27,00 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние185,34 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеДве могили
Превозвачи

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Две могили

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Две могили? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Две могили?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Две могили. Средно обаче ще платите около 14,83 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 3,91 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Две могили. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Две могили, можете да очаквате да платите средно около 14,83 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Две могили с влак?

Разстоянието между Пловдив и Две могили е приблизително 185,34 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Пловдив и Две могили е около 185,34 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Две могили продължават 7 ч 2 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Две могили?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: . Пристигайки в Две могили, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Две могили.

Колко пътувания от Пловдив до Две могили се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Две могили може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Две могили. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Две могили варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Две могили. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Две могили
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Две могили.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Две могили, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Две могили.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Две могили

Най-евтините билети за влак Пловдив - Две могили могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Две могили с влак

Когато пътувате до Две могили с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Две могили
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Две могили от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Две могили Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.97kg
Автобус
13.9kg
Полет
37.07kg
Кола
29.65kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Две могили с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Две могили са 12.97kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Две могили? Като вземете влака между Пловдив и Две могили, ще спестите 24.1kg CO2 емисии спрямо полет, 0.93kg спрямо автобус и 16.68kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Две могили?
Билет влак от Пловдив до Две могили е 14,83 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,91 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Две могили?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Две могили е 3,91 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Две могили от влак?
Пловдив до Две могили е 185,34 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Две могили?
Пловдив до Две могили е средно 9 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 2 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Две могили?
Пловдив до Две могили има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Две могили?
Най-ранният влак от Пловдив до Две могили тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Две могили?
Последният влак от Пловдив до Две могили тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Две могили?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,91 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Две могили от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Две могили е 7 ч 2 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Две могили?
Да, има директен влак между Пловдив и Две могили.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Две могили от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Две могили създава 12.97kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Две могили

Свързани маршрути

Други популярни маршрути