Автобус Плевен - Сливен цени от 25,03 лв.

Започва от
25,03 лв.

Плевен до Сливен с автобус

Пътуването от Плевен до Сливен от автобус е 161,32 km и отнема 4 ч 46 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 08:30 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Сливен от автобус само за 25,03 лв. или за 31,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,03 лв..

Най-ниската цена25,03 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 46 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена25,03 лв.
Най-висока цена31,05 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване08:30 ч.
Разстояние161,32 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Pleven до Sliven

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Плевен до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Плевен до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Плевен до Сливен с автобус?

Билет за автобус от Плевен до Сливен ще ви струва средно 28,65 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 25,03 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 28,65 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Плевен до Сливен.

Колко дълго е пътуването от Плевен до Сливенс автобус?

Разстоянието между Плевен и Сливен е приблизително 161,32 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 46 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Плевен и Сливен е около 161,32 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 46 мин. Обаче най-бързите маршрути между Плевен и Сливен продължават 4 ч 46 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Плевен до Сливен?

Първият заминаващ за деня от Плевен до Сливен тръгва в 08:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 08:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Плевен и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Плевен до Сливен, който обикновено тръгва в 08:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 08:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Плевен до Сливен?

Ще можете да напуснете Плевен, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Плевен, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Плевен до Сливен?

Ако искате да стигнете от Плевен до Сливен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Плевен и Сливен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Sliven

Евтини билети за автобус от Плевен до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Плевен до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Плевен до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.29kg
Автобус
12.1kg
Полет
32.26kg
Кола
25.81kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Плевен до Сливен?
Билет автобус от Плевен до Сливен е 28,65 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Сливен е 25,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Сливен от автобус?
Плевен до Сливен е 161,32 km.
Колко време трае автобус между Плевен и Сливен?
Плевен до Сливен е средно 4 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 46 мин.
Колко автобус на ден преминават от Плевен до Сливен?
Плевен до Сливен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Плевен до Сливен?
Най-ранният автобус от Плевен до Сливен тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Плевен до Сливен?
Последният автобус от Плевен до Сливен тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Плевен до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Плевен, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Pleven Pleven и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Плевен до Сливен?
Има средно 2 от Плевен до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Плевен и Сливен е 4 ч 46 мин.
Има ли директен автобус от Плевен към Сливен?
Да, има директен автобус между Плевен и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Плевен до Сливен създава 12.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути