Намерете автобус от Плевен до Сливен

Започва от
25,07 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 25,07 лв.

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Стигнете от Плевен до Сливен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Плевен до Сливен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Плевен до Сливен?

Когато пътувате от Плевен до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 34,79 лв.. Може да успеете да намерите цени до 22,97 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Плевен до Сливен от Bus е 161 км и отнема 8 ч. 15 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 и последното на 08:30. Възможно е да пътувате от Плевен до Сливен от Bus само за 22,97 лв. или за 86,80 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,81 лв..

Най-добра цена 24,99 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 33 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 24,99 лв.
Най-висока цена 86,65 лв.
Първо заминаване 06:00
Последно заминаване 08:30
Разстояние 161 km
Заминаване Плевен
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Плевен до Сливен

  Feb 03
  12.81
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
25,07 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
Още
Feb 09
Thursday
Още

Най-доброто време за резервация на Плевен - Сливен пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Плевен до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
46.17kg
Влак
2.268kg
Автобус
11.016kg
Кола
7.938kg

Настаняване, което може да харесате в Сливен

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Плевен до Сливен с автобус?

Пътуването между Плевен и Сливен продължава около 162 km и обикновено отнема приблизително 8 ч. 15 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч. 45 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Плевен до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Плевен до Сливен?

По принцип първото отпътуване за деня от Плевен ще бъде в 08:30, а последното - в 08:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Плевен до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Плевен до Сливен?

Ще можете да напуснете Плевен, като използвате спирки като Pleven, Pleven Bus Station, Pleven Pleven Bus Station, Ivan Mendilikov Square and Pleven, Pleven. Те ви свързват със спирки, включително Bus And Coach Station Sliven, Sliven, Сливен Централна автогара, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Плевен, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Плевен до Сливен?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Плевен до Сливен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 12 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Плевен, които пътуват директно до Сливен. Има 2 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване