Намерете влак от София до Велинград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 41 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 92km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Велинград

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Велинград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Велинград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от София до Велинград с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Велинград.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велинград?

Билетите за влак от София до Велинград струват средно 6,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,70 лв..

Влакове от София до Велинград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Велинград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Велинград могат да заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на ВЕЛИНГРАД ЮГ.

Колко връзки дневно има до Велинград от София с влак?

17 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Велинград с влак. Моля, имайте предвид, че има 17 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от София до Велинград с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Велинград за 3 hours and 50 minutes, но средно отнема 4 hours and 29 minutes. Първият влак, водещ до Велинград е в 05:11, докато последният тръгва от София в 23:11.