Автобус Бургас - Сливен цени от 18,00 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
18,00 лв.
| Повече ▼

Бургас до Сливен с автобус

Пътуването от Бургас до Сливен от автобус е 95,43 km и отнема 1 ч 44 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 12:31 ч. и последното на 16:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Сливен от автобус само за 18,00 лв. или за 23,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,00 лв..

Най-ниската цена18,00 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 44 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена18,00 лв.
Най-висока цена23,42 лв.
Първо заминаване12:31 ч.
Последно заминаване16:30 ч.
Разстояние95,43 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Burgas до Sliven

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуването ви от Бургас до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Сливен с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Сливен. Средно обаче ще платите около 20,72 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 18,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 20,72 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Сливен.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Сливен с автобус?

При разстояние от 95,43 km между Бургас и Сливен, обикновено отнема 1 ч 44 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 44 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Бургас до Сливен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Сливен ще завършат пътуването през 1 ч 44 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 44 мин, за да пътувате 95,43 km между Бургас и Сливен.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Сливен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Сливен, който обикновено тръгва в 12:31 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Сливен, който обикновено тръгва в 12:31 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Сливен?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Сливен?

Маршрутът от Бургас до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Sliven

Евтини билети за автобус от Бургас до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16,57 лв. до 19,84 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 16% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Сливен

Най-евтините автобусни билети Бургас - Сливен могат да бъдат намерени само за 16,01 лв., ако имате късмет, или средно за 18,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19,55 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.68kg
Автобус
7.16kg
Полет
19.09kg
Кола
15.27kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Сливен?
Билет автобус от Бургас до Сливен е 20,72 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Сливен е 18,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Сливен от автобус?
Бургас до Сливен е 95,43 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Сливен?
Бургас до Сливен е средно 1 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 44 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Сливен?
Бургас до Сливен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Сливен?
Най-ранният автобус от Бургас до Сливен тръгва на 12:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Сливен?
Последният автобус от Бургас до Сливен тръгва на 16:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 18,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Сливен?
Има средно 4 от Бургас до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Сливен е 1 ч 44 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Сливен?
Да, има директен автобус между Бургас и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Сливен създава 7.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути