Автобус Бургас - Сливен цени от 18,02лв.

Започва от
18,02лв.
откривам

Бургас до Сливен с автобус

Пътуването от Бургас до Сливен от автобус е 95,3 km и отнема 1 ч. 45 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 09:15 и последното на 17:30. Възможно е да пътувате от Бургас до Сливен от автобус само за 18,02лв. или за 21,88лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,02лв..

Най-добра цена 18,02лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 18,02лв.
Най-висока цена 21,88лв.
Първо заминаване 09:15
Последно заминаване 17:30
Разстояние 95,3 km
Заминаване Бургас
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Бургас до Сливен

  Sep 26
  18,02лв.
  22°
  Sep 27
  18,02лв.
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  18,02лв.
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  18,02лв.
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Стигнете от Бургас до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Сливен?

Когато пътувате от Бургас до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 19,98лв.. Може да успеете да намерите цени до 15,71лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Сливен

 
Sep 26
вторник
22°
18,02лв.
Sep 27
сряда
22°
18,02лв.
Sep 28
четвъртък
22°
Още
Sep 29
петък
22°
Още
Sep 30
събота
22°
18,02лв.
Oct 01
неделя
22°
Още
Oct 02
понеделник
23°
Още
Евтини билети за от Бургас до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Сливен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16лв. до 22лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 28% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Сливен

Най-евтините автобусни билети Бургас - Сливен могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 14лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Сливен от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Бургас до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
4.3kg
Полет
170.6kg
Кола
16.5kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Сливен?
Билет автобус от Бургас до Сливен е 19,96лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,02лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Сливен е 18,02лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Сливен от автобус?
Бургас до Сливен е 95,3 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Сливен?
Бургас до Сливен е средно 1 ч. 53 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 45 мин..
Какви компании работят от Бургас до Сливен?
Бургас до Сливен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Сливен?
Бургас до Сливен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Сливен?
Най-ранният автобус от Бургас до Сливен тръгва на 09:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Сливен?
Последният автобус от Бургас до Сливен тръгва на 17:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 18,02лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Сливен?
Има 6 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Burgas Central Bus Station West, Burgas Bus Station Burgas West, Debelt St, Burgas, Burgas Avtobus, Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1 and Burgas Otogar и можете да стигнете до Сливен Централна автогара, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus And Coach Station Sliven, Sliven and Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Бургас до Сливен?
Има средно 4 от Бургас до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Сливен е 1 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от Бургас към Сливен?
Да, има директен автобус между Бургас и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Сливен създава 4.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути