• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Бургас до Сливен Тръгване от 5,75 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

Стигнете от Бургас до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Сливен?

Когато пътувате от Бургас до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 10,93 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,75 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Бургас да се Сливен с автобус

Най-добра цена 7,71 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 54 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 14:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 95 km

Цена на билет Бургас - Сливен всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
10,99 лв.
9,74 лв.
9,39 лв.
Още
9,37 лв.
Още
Още

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
9
Превозвачи
6
Минимална цена
5,75 лв.
Максимална цена
14,39 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч. 5 мин.
Burgas - Bus and Coach Station Sliven
08:15 - 10:20
9,39 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Burgas - Bus and Coach Station Sliven
01:00 - 02:45
10,99 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Бургас Автогара "Юг" - Сливен Централна автогара
01:00 - 02:45
10,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Burgas - Bus and Coach Station Sliven
16:30 - 18:15
10,99 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Бургас Автогара "Юг" - Сливен Централна автогара
16:30 - 18:15
10,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Burgas - Bus and Coach Station Sliven
23:00 - 00:45
10,99 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Бургас Автогара "Юг" - Сливен Централна автогара
23:00 - 00:45
10,99 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Сливен с автобус?

Пътуването от Бургас до Сливен обхваща разстояние от 96 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 51 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Сливен?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Бургас в 23:00, а последният - в 15:00 . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Сливен?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas Bus Station South, Burgas Central Bus Station West, Odesa Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas, Burgas Avtobus, Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1 and Бургас Автогара "Юг". Те ви свързват със спирки, включително Bus and Coach Station Sliven, Сливен Централна автогара, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Sliven в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Бургас до Сливен има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Бургас до Сливен, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd and Grup Plus. Ще откриете максимален брой от 21 заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 10 директни пътувания между Бургас и Сливен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.