Намерете влак от Хасково до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,05 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 7 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 10:34
Последно отпътуване 11:34
разстояние 99 km

Евтини билети за влак от Хасково до Ямбол на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват билетите за влак от Хасково до Ямбол?

Средната цена на билети за влак от Хасково до Ямбол е 7,14 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хасково до Ямбол могат да бъдат около 7,05 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Хасково до Ямбол с влак?

Ако искате да отидете от Хасково до Ямбол с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Хасково - Ямбол.

Влакове от Хасково до Ямбол

Колко време отнема от Хасково до Ямбол и кога тръгват влаковете?

Влаковете, които се движат между Хасково и Ямбол пътуват 7 ч. 7 мин.. Първият влак тръгва в 10:34, докато последният е в 11:34

Кои станции обслужват железопътната линия Хасково - Ямбол?

Влаковете до Ямбол заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на ЯМБОЛ.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Хасково до Ямбол?

Ако желаете да отидете в Ямбол от Хасково с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Ямбол в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Ямбол от Хасково, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.