Намерете влак от Пловдив до Нова Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,85лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 17 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 01:44
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 111km

Евтини билети за влак от Пловдив до Нова Загора на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Нова Загора. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Пловдив до Нова Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Нова Загора, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Нова Загора?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Нова Загора е 7,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Нова Загора могат да бъдат около 2,85 лв..

Влакове от Пловдив до Нова Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Пловдив и Нова Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Нова Загора?

Влаковете до Нова Загора ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на НОВА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Нова Загора?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 9 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Нова Загора

Докато първият влак до Нова Загора тръгва в 01:11, последният е насрочен за 13:11. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 21 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Нова Загора за 1 hour and 59 minutes.