Влак Аугсбург - Нюрнберг цени от 29,33 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Аугсбург до Нюрнберг с влак

Пътуването от Аугсбург до Нюрнберг от влак е 121,9 km и отнема 2 ч 1 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:19 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Аугсбург до Нюрнберг от влак само за 29,33 лв. или за 43,03 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,33 лв..

Най-ниската цена29,33 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 1 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена29,33 лв.
Най-висока цена43,03 лв.
Първо заминаване03:19 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние121,9 km
ЗаминаванеАугсбург
ПристиганеНюрнберг
ПревозвачиDB - Regionalbahn, DB - Regional ExpressОще

Влак Билети от Аугсбург до Нюрнберг

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Аугсбург до Нюрнберг с Virail

Планирате да пътувате от Аугсбург до Нюрнберг? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг?

Цените на билетите за влак от Аугсбург до Нюрнберг варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг ще струват 29,33 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 35,79 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Аугсбург до Нюрнберг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 35,79 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Аугсбург до Нюрнберг.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Аугсбург до Нюрнберг с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 1 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 121,9 km от Аугсбург до Нюрнберг. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Аугсбург до Нюрнберг да отнеме повече от 2 ч 1 мин. Пътуването между Аугсбург и Нюрнберг с влак обикновено отнема 2 ч 1 мин, за да се измине разстояние от 121,9 km. Най-краткото пътуване от Аугсбург до Нюрнберг ще ви отнеме 1 ч 47 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Нюрнберг е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Аугсбург до Нюрнберг?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Аугсбург и Нюрнберг. Можете да започнете пътуването си в Аугсбург на спирки като Karlstraße, Augsburg (Bayern),Augsburg - P+R Oberhausen Nord,Alpenstraße, Augsburg (Bayern). Те се свързват със спирки, включително Nuernberg Frankensta,Nürnberg Hauptbahnhof,Nuernberg Nordost,Nürnberg ZOB,Nürnberg Rothenburger Str в Нюрнберг. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Аугсбург до Нюрнберг.

Колко пъти на ден има тръгващи от Аугсбург за Нюрнберг?

Ще можете да пътувате от Аугсбург до Нюрнберг, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Аугсбург до Нюрнберг, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Аугсбург до Нюрнберг всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Аугсбург до Нюрнберг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Аугсбург до Нюрнберг

Евтини билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Аугсбург до Нюрнберг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Аугсбург до Нюрнберг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Аугсбург до Нюрнберг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нюрнберг с влак

Когато пътувате до Нюрнберг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Bayerische Regiobahn (BRB) е регионална железопътна компания, базирана в Бавария, Германия. Обслужва пътнически услуги по няколко линии в региона, включително линията Мюнхен-Аугсбург, линията Мюнхен-Ландсхут-Регенсбург и линията Мюнхен-Мюлдорф-Зимбах. BRB е основана през 2008 г. като дъщерно дружество на Transdev Германия и оттогава се е превърнала в основен играч на баварския железопътен пазар. Компанията управлява парк от модерни влакове, включително електрически мотриси и дизелови мотриси, и има репутация за предоставяне на надеждни и ефективни услуги на своите клиенти. BRB се ангажира с устойчивия транспорт и е приложил редица мерки за намаляване на въздействието върху околната среда.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Regionalbahn е вид влакова услуга в Германия, която работи по регионални маршрути, свързвайки по-малки градове с по-големи. Тези влакове обикновено са по-бавни от междуградските влакове, но правят повече спирки и са по-достъпни. Влаковете Regionalbahn се управляват от различни компании, включително Deutsche Bahn, и предлагат еднодневни и многодневни билети. Влаковете често се използват от пътуващи до работното място и туристи, които искат да разгледат провинцията и по-малките градове.

Типове билети и съоръжения от Аугсбург до Нюрнберг

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Аугсбург до Нюрнберг.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - Regionalbahn, DB - Regional Express and Bayerische Regiobahn от Аугсбург до Нюрнберг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Аугсбург до Нюрнберг от train.
съоръжения DB - Regionalbahn DB - Regional Express Bayerische Regiobahn DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Тиха зона check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
luggage Багаж check cross cross check
accessibility Достъпност check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check check check
bicycle Велосипед check check check check
sleeper_couchette спално място check check check check

Аугсбург до Нюрнберг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.53kg
Автобус
9.14kg
Полет
24.38kg
Кола
19.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Аугсбург до Нюрнберг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Аугсбург и Нюрнберг са 8.53kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Аугсбург и Нюрнберг? Като вземете влака между Аугсбург и Нюрнберг, ще спестите 15.85kg CO2 емисии спрямо полет, 0.61kg спрямо автобус и 10.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Билет влак от Аугсбург до Нюрнберг е 35,79 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Аугсбург до Нюрнберг е 29,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Аугсбург и Нюрнберг от влак?
Аугсбург до Нюрнберг е 121,9 km.
Колко време трае влак между Аугсбург и Нюрнберг?
Аугсбург до Нюрнберг е средно 2 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 47 мин.
Какви компании работят от Аугсбург до Нюрнберг?
Аугсбург до Нюрнберг се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, Bayerische Regiobahn, DB - InterCity Express (ICE) and Go-Ahead Bayern предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Аугсбург до Нюрнберг?
Аугсбург до Нюрнберг има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Най-ранният влак от Аугсбург до Нюрнберг тръгва на 03:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Последният влак от Аугсбург до Нюрнберг тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Аугсбург до Нюрнберг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 29,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Аугсбург до Нюрнберг?
Има средно 1 от Аугсбург до Нюрнберг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Аугсбург до Нюрнберг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Аугсбург и Нюрнберг е 1 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Аугсбург към Нюрнберг?
Да, има директен влак между Аугсбург и Нюрнберг.
Какви са емисиите на CO2 за Аугсбург до Нюрнберг от влак?
Пътуването на влак от Аугсбург до Нюрнберг създава 8.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Аугсбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Аугсбург

Международни маршрути от Аугсбург и близките райони

Други дестинации от Аугсбург

Основни маршрути до Нюрнберг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути