Влак Аугсбург - Нюрнберг цени от 29,16лв.

Започва от
29,16лв.
откривам

Аугсбург до Нюрнберг с влак

Пътуването от Аугсбург до Нюрнберг от влак е 121,8 km и отнема 1 ч. 9 мин.. Има 311 връзки на ден, с първото заминаване на 01:02 и последното на 00:25. Възможно е да пътувате от Аугсбург до Нюрнберг от влак само за 29,16лв. или за 136,78лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,16лв..

Най-добра цена 29,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 9 мин.
Връзка на ден 311
Най-ниската цена 29,16лв.
Най-висока цена 136,78лв.
Първо заминаване 01:02
Последно заминаване 00:25
Разстояние 121,8 km
Заминаване Аугсбург
Пристигане Нюрнберг
Превозвачи Nightjet, DB - Intercity,

Влак Билети от Аугсбург до Нюрнберг

  Sep 26
  Още
  24°
  Sep 27
  Още
  24°
  Sep 28
  Още
  26°
  Sep 29
  38,94лв.
  27°
  Sep 30
  Още
  25°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  16°
  Oct 05
  35,03лв.
  19°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  25°
  Oct 08
  Още
  24°
  Oct 09
  Още
  24°
  Oct 10
  Още
  20°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Пътуване от Аугсбург до Нюрнберг с Virail

Планирате да пътувате от Аугсбург до Нюрнберг? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Аугсбург до Нюрнберг?

Цените на билетите за влак от Аугсбург до Нюрнберг варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг ще струват 19,37лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 49,51лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Аугсбург до Нюрнберг

 
Sep 26
вторник
24°
Още
Още
Sep 27
сряда
24°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
26°
Още
Още
Sep 29
петък
27°
38,94лв.
13,70лв.
Sep 30
събота
25°
Още
Още
Oct 01
неделя
22°
Още
Още
Oct 02
понеделник
23°
Още
Още
Евтини билети за от Аугсбург до Нюрнберг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Аугсбург до Нюрнберг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Аугсбург до Нюрнберг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Аугсбург до Нюрнберг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Аугсбург до Нюрнберг

Най-евтините билети за влак Аугсбург - Нюрнберг могат да бъдат намерени само за 18лв., ако имате късмет, или средно за 35лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 52лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нюрнберг с влак

Когато пътувате до Нюрнберг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

Bayerische Regiobahn (BRB) е регионална железопътна компания, базирана в Бавария, Германия. Обслужва пътнически услуги по няколко линии в региона, включително линията Мюнхен-Аугсбург, линията Мюнхен-Ландсхут-Регенсбург и линията Мюнхен-Мюлдорф-Зимбах. BRB е основана през 2008 г. като дъщерно дружество на Transdev Германия и оттогава се е превърнала в основен играч на баварския железопътен пазар. Компанията управлява парк от модерни влакове, включително електрически мотриси и дизелови мотриси, и има репутация за предоставяне на надеждни и ефективни услуги на своите клиенти. BRB се ангажира с устойчивия транспорт и е приложил редица мерки за намаляване на въздействието върху околната среда.

Типове билети и съоръжения от Аугсбург до Нюрнберг

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Nightjet, DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity при пътуване от Аугсбург до Нюрнберг.

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда Nightjet, DB - Intercity и DB - Regional Express от Аугсбург до Нюрнберг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Аугсбург до Нюрнберг от влак.
съоръжения Nightjet DB - Intercity DB - Regional Express Bayerische Regiobahn DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE)
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Аугсбург до Нюрнберг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.8kg
Автобус
5.0kg
Полет
197.9kg
Кола
19.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Аугсбург до Нюрнберг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Аугсбург и Нюрнберг са 0.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Аугсбург и Нюрнберг? Като вземете влака между Аугсбург и Нюрнберг, ще спестите 197.2kg CO2 емисии спрямо полет, 4.2kg спрямо автобус и 18.3kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Билет влак от Аугсбург до Нюрнберг е 49,06лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,16лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Аугсбург до Нюрнберг е 29,16лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Аугсбург и Нюрнберг от влак?
Аугсбург до Нюрнберг е 121,8 km.
Колко време трае влак между Аугсбург и Нюрнберг?
Аугсбург до Нюрнберг е средно 2 ч. 11 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 9 мин..
Какви компании работят от Аугсбург до Нюрнберг?
Аугсбург до Нюрнберг се покрива от оператор(и) 7. Можете да намерите на Virail Nightjet, DB - Intercity, DB - Regional Express, Bayerische Regiobahn, DB - Regionalbahn, Go-Ahead Bayern, DB - InterCity Express (ICE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Аугсбург до Нюрнберг?
Аугсбург до Нюрнберг има средно 311 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Най-ранният влак от Аугсбург до Нюрнберг тръгва на 01:02. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Аугсбург до Нюрнберг?
Последният влак от Аугсбург до Нюрнберг тръгва на 00:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Аугсбург до Нюрнберг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 29,16лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Аугсбург до Нюрнберг?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Аугсбург, за да отидете до Нюрнберг. Можете да преминете от Augsburg Central Train Station (flixtrain), Augsburg Hbf and Augsburg Haunstetterstraße и можете да стигнете до Nuremberg Central Station (flixtrain), Nürnberg Hbf, Nuremberg Frankenstadion and Nuremberg Nordost.
Колко директни връзки преминават от Аугсбург до Нюрнберг?
Има средно 7 от Аугсбург до Нюрнберг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Аугсбург до Нюрнберг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Аугсбург и Нюрнберг е 1 ч. 9 мин..
Има ли директен влак от Аугсбург към Нюрнберг?
Да, има директен влак между Аугсбург и Нюрнберг.
Какви са емисиите на CO2 за Аугсбург до Нюрнберг от влак?
Пътуването на влак от Аугсбург до Нюрнберг създава 0.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Аугсбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Аугсбург

Международни маршрути от Аугсбург и близките райони

Други дестинации от Аугсбург

Основни маршрути до Нюрнберг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути