Намерете влак от Сливен до Нова Загора

Сливен до Нова Загора с влак

Пътуването от Сливен до Нова Загора от влак е 34,12 km и отнема 2 ч 17 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:54 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Нова Загора от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 17 мин
Връзка на ден7
Първо заминаване06:54 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние34,12 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Nova Zagora

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Сливен до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Нова Загора?

Най-евтините билети за влак от Сливен до Нова Загора струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Нова Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Нова Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до Нова Загора с влак?

Пътуването между Сливен и Нова Загора с влак е приблизително 34,12 km. Ще ви отнеме около 2 ч 17 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Сливен до Нова Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Нова Загора ще завършат пътуването в 1 ч 27 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 17 мин, за да пътувате 34,12 km между Сливен и Нова Загора.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Нова Загора?

Първото пътуване за деня тръгва от Сливен в 06:54 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:14 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сливен и Нова Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Сливен до Нова Загора, който тръгва в 06:54 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:14 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Нова Загора?

В Сливен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Нова Загора, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Нова Загора?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Сливен до Нова Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Нова Загора. Има 7 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Nova Zagora

Евтини билети за влак от Сливен до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Нова Загора

Най-евтините билети за влак Сливен - Нова Загора могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с влак

Когато пътувате до Нова Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Нова Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Нова Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.39kg
Автобус
2.56kg
Полет
6.82kg
Кола
5.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Нова Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Нова Загора са 2.39kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Нова Загора? Като вземете влака между Сливен и Нова Загора, ще спестите 4.43kg CO2 емисии спрямо полет, 0.17kg спрямо автобус и 3.07kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сливен и Нова Загора от влак?
Сливен до Нова Загора е 34,12 km.
Колко време трае влак между Сливен и Нова Загора?
Сливен до Нова Загора е средно 2 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 27 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Нова Загора?
Сливен до Нова Загора има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Нова Загора?
Най-ранният влак от Сливен до Нова Загора тръгва на 06:54 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Нова Загора?
Последният влак от Сливен до Нова Загора тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Сливен до Нова Загора?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара) и можете да стигнете до Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Нова Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Нова Загора е 1 ч 27 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Нова Загора?
Да, има директен влак между Сливен и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Нова Загора от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Нова Загора създава 2.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути