Намерете влак от Сливен до Нова Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 15 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:09
Последно отпътуване: 18:18
Разстояние 34km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сливен до Нова Загора на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Нова Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Сливен до Нова Загора?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Нова Загора.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Нова Загора?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Нова Загора е 3,60 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Нова Загора могат да бъдат около 2,30 лв..

Влакове от Сливен до Нова Загора


Тъй като пътуването между Сливен и Нова Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Нова Загора?

Влаковете до Нова Загора могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на НОВА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Нова Загора от Сливен с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Сливен до Нова Загора и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 10 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Нова Загора за 1 hour and 33 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 07:12, докато последният тръгва в 18:12.