Train Illustration

Намерете влак от Сливен до Нова Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Сливен до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Сливен да се Нова Загора с влак

разстояние 34 km
Заминаване Сливен
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Bdz

Цена на билет Сливен - Нова Загора всеки ден

 
Днес
Още
Утре
8,02 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Сливен - Нова Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8 лв.

Дата
сряда 28 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Сливен Централна автогара - Nova Zagora Patriarh Evtimiy
18:15 - 18:55
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
40 мин.
CO2: 1.2kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Сливен до Нова Загора с влак?

Пътуването между Сливен и Нова Загора с влак е приблизително 35 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Нова Загора?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сливен в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Нова Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Нова Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: СЛИВЕН. Пристигайки в Нова Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: НОВА ЗАГОРА. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Нова Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Нова Загора?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване