Влак Пазарджик - Нова Загора цени от 10,72 лв.

Започва от
10,72 лв.

Пазарджик до Нова Загора с влак

Пътуването от Пазарджик до Нова Загора от влак е 142,05 km и отнема 3 ч 25 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Нова Загора от влак само за 10,72 лв. или за 14,72 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,72 лв..

Най-ниската цена10,72 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 25 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена10,72 лв.
Най-висока цена14,72 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние142,05 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pazardzhik до Nova Zagora

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Пазарджик до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Пазарджик до Нова Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Пазарджик до Нова Загора. Средно обаче ще платите около 11,00 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,72 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пазарджик до Нова Загора, можете да очаквате да платите средно около 11,00 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Пазарджик до Нова Загора с влак?

При разстояние от 142,05 km между Пазарджик и Нова Загора, обикновено отнема 3 ч 25 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 25 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Пазарджик и Нова Загора с влак обикновено отнема 3 ч 25 мин, за да се измине разстояние от 142,05 km. Най-краткото пътуване от Пазарджик до Нова Загора ще ви отнеме 3 ч 9 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Нова Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пазарджик до Нова Загора с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: . Пристигайки в Нова Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Нова Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Пазарджик до Нова Загора?

Ако искате да стигнете от Пазарджик до Нова Загора, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 5 директни пътувания между Пазарджик и Нова Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pazardzhik до Nova Zagora

Евтини билети за влак от Пазарджик до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pazardzhik до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Нова Загора

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Нова Загора могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с влак

Когато пътувате до Нова Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Нова Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Нова Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.94kg
Автобус
10.65kg
Полет
28.41kg
Кола
22.73kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Нова Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Нова Загора са 9.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Нова Загора? Като вземете влака между Пазарджик и Нова Загора, ще спестите 18.47kg CO2 емисии спрямо полет, 0.71kg спрямо автобус и 12.79kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Нова Загора?
Билет влак от Пазарджик до Нова Загора е 11,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Нова Загора е 10,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Нова Загора от влак?
Пазарджик до Нова Загора е 142,05 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Нова Загора?
Пазарджик до Нова Загора е средно 3 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Нова Загора?
Пазарджик до Нова Загора има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Нова Загора?
Най-ранният влак от Пазарджик до Нова Загора тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Нова Загора?
Последният влак от Пазарджик до Нова Загора тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пазарджик до Нова Загора?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Пазарджик, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Гара Пазарджик (Gara Pazardzhik) and Pazardzhik Bus Station и можете да стигнете до Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Нова Загора?
Има средно 5 от Пазарджик до Нова Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Нова Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Нова Загора е 3 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Нова Загора?
Да, има директен влак между Пазарджик и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Нова Загора от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Нова Загора създава 9.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути