Намерете влак от Нова Загора до Пловдив

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нова Загора до Пловдив с влак

Пътуването от Нова Загора до Пловдив от влак е 110,67 km и отнема 3 ч 2 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Пловдив от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването3 ч 2 мин
Връзка на ден10
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние110,67 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеПловдив
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Нова Загора до Пловдив

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Нова Загора до Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Нова Загора до Пловдив с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Нова Загора до Пловдив. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Нова Загора до Пловдив ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Нова Загора до Пловдив с влак?

Пътуването от Нова Загора до Пловдив с влак обикновено отнема 3 ч 2 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 110,67 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 2 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Нова Загора и Пловдив е около 110,67 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 2 мин. Обаче най-бързите маршрути между Нова Загора и Пловдив продължават 2 ч 39 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Нова Загора до Пловдив с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нова Загора и Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Нова Загора на спирки като Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Те се свързват със спирки, включително Plovdiv Central Train Station в Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нова Загора до Пловдив.

Колко ежедневни пътувания има от Нова Загора до Пловдив?

Маршрутът от Нова Загора до Пловдив се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Нова Загора са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Нова Загора до Пловдив, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нова Загора до Пловдив

Евтини билети за влак от Нова Загора до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нова Загора до Пловдив

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Пловдив

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Пловдив могат да бъдат намерени само за 3,25 лв., ако имате късмет, или средно за 8,70 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,56 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.75kg
Автобус
8.3kg
Полет
22.13kg
Кола
17.71kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Пловдив са 7.75kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Пловдив? Като вземете влака между Нова Загора и Пловдив, ще спестите 14.38kg CO2 емисии спрямо полет, 0.55kg спрямо автобус и 9.96kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Нова Загора и Пловдив от влак?
Нова Загора до Пловдив е 110,67 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Пловдив?
Нова Загора до Пловдив е средно 3 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Пловдив?
Нова Загора до Пловдив има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Пловдив?
Най-ранният влак от Нова Загора до Пловдив тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Пловдив?
Последният влак от Нова Загора до Пловдив тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Нова Загора до Пловдив?
Има средно 5 от Нова Загора до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Пловдив е 2 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Пловдив?
Да, има директен влак между Нова Загора и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Пловдив създава 7.75kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути