Влак Монтана - Нова Загора цени от 20,76 лв.

Започва от
20,76 лв.

Монтана до Нова Загора с влак

Пътуването от Монтана до Нова Загора от влак е 249,87 km и отнема 12 ч 10 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:44 ч. и последното на 19:30 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до Нова Загора от влак само за 20,76 лв. или за 39,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,76 лв..

Най-ниската цена20,76 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 10 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена20,76 лв.
Най-висока цена39,31 лв.
Първо заминаване06:44 ч.
Последно заминаване19:30 ч.
Разстояние249,87 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Montana до Nova Zagora

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Монтана до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Монтана до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Монтана до Нова Загора?

Най-евтините билети за влак от Монтана до Нова Загора струват 20,76 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 27,85 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Монтана до Нова Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Монтана до Нова Загора, можете да очаквате да платите средно около 27,85 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Монтана до Нова Загора с влак?

Пътуването от Монтана до Нова Загора с влак обикновено отнема 12 ч 10 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 249,87 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 10 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Монтана до Нова Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Монтана и Нова Загора ще завършат пътуването в 9 ч 16 мин. Средно ще ви отнеме около 12 ч 10 мин, за да пътувате 249,87 km между Монтана и Нова Загора.

Кога тръгват заминаващите от Монтана до Нова Загора?

Първият заминаващ за деня от Монтана до Нова Загора тръгва в 06:44 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 19:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Монтана и Нова Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Монтана до Нова Загора, който тръгва в 06:44 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 19:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Монтана до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Монтана и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в Монтана на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Монтана до Нова Загора.

Колко ежедневни пътувания има от Монтана до Нова Загора?

Маршрутът от Монтана до Нова Загора се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Монтана са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Монтана до Нова Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Montana до Nova Zagora

Евтини билети за влак от Монтана до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Montana до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с влак

Когато пътувате до Нова Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Монтана до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до Нова Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Монтана до Нова Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.49kg
Автобус
18.74kg
Полет
49.97kg
Кола
39.98kg
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Нова Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Монтана и Нова Загора са 17.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Монтана и Нова Загора? Като вземете влака между Монтана и Нова Загора, ще спестите 32.48kg CO2 емисии спрямо полет, 1.25kg спрямо автобус и 22.49kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Монтана до Нова Загора?
Билет влак от Монтана до Нова Загора е 27,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,76 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до Нова Загора е 20,76 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и Нова Загора от влак?
Монтана до Нова Загора е 249,87 km.
Колко време трае влак между Монтана и Нова Загора?
Монтана до Нова Загора е средно 12 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 16 мин.
Колко влак на ден преминават от Монтана до Нова Загора?
Монтана до Нова Загора има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Монтана до Нова Загора?
Най-ранният влак от Монтана до Нова Загора тръгва на 06:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Монтана до Нова Загора?
Последният влак от Монтана до Нова Загора тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,76 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Монтана до Нова Загора?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Монтана, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Montana Bus Station и можете да стигнете до Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до Нова Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Монтана и Нова Загора е 9 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Монтана към Нова Загора?
Да, има директен влак между Монтана и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Нова Загора от влак?
Пътуването на влак от Монтана до Нова Загора създава 17.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути