Намерете влак от Бургас до Нова Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 12 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 06:00
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 119km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Нова Загора

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Нова Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Бургас до Нова Загора с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Нова Загора.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Нова Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Нова Загора за 3,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Нова Загора струват средно 4,93 лв..

,

Влакове от Бургас до Нова Загора


За къси разстояния като тези между Бургас и Нова Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Нова Загора?

Влаковете до Нова Загора заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на НОВА ЗАГОРА.

Пътуване с влак до Нова Загора от Бургас: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Нова Загора от Бургас, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Бургас до Нова Загора и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Нова Загора тръгва в 06:11, докато последният в 22:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 35 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Нова Загора за 1 hour and 42 minutes.