Намерете влак от Бургас до Нова Загора

Бургас до Нова Загора с влак

Пътуването от Бургас до Нова Загора от влак е 119,14 km и отнема 2 ч 42 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 06:41 ч. и последното на 22:35 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Нова Загора от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 42 мин
Връзка на ден8
Първо заминаване06:41 ч.
Последно заминаване22:35 ч.
Разстояние119,14 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеНова Загора
Превозвачи

Влак Билети от Burgas до Nova Zagora

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуването ви от Бургас до Нова Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Нова Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Нова Загора?

Когато пътувате от Бургас до Нова Загора, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Бургас до Нова Загора ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Бургас до Нова Загора с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 42 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 119,14 km от Бургас до Нова Загора. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Нова Загора да отнеме повече от 2 ч 42 мин. Пътуването между Бургас и Нова Загора продължава около 119,14 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 42 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 48 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Нова Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Бургас до Нова Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Нова Загора, който обикновено тръгва в 06:41 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Бургас до Нова Загора тръгва в 06:41 ч., докато последният отпътува в 22:35 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Нова Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Нова Загора.

Колко пътувания от Бургас до Нова Загора има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Нова Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Нова Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Нова Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Nova Zagora

Евтини билети за влак от Бургас до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с влак

Когато пътувате до Нова Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Нова Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Нова Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.34kg
Автобус
8.94kg
Полет
23.83kg
Кола
19.06kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Нова Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Нова Загора са 8.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Нова Загора? Като вземете влака между Бургас и Нова Загора, ще спестите 15.49kg CO2 емисии спрямо полет, 0.6kg спрямо автобус и 10.72kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Бургас и Нова Загора от влак?
Бургас до Нова Загора е 119,14 km.
Колко време трае влак между Бургас и Нова Загора?
Бургас до Нова Загора е средно 2 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Нова Загора?
Бургас до Нова Загора има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Нова Загора?
Най-ранният влак от Бургас до Нова Загора тръгва на 06:41 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Нова Загора?
Последният влак от Бургас до Нова Загора тръгва на 22:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Нова Загора?
Има средно 3 от Бургас до Нова Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Нова Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Нова Загора е 1 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Нова Загора?
Да, има директен влак между Бургас и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Нова Загора от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Нова Загора създава 8.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути