Влак Карлсруе - Франкфурт на Майн цени от 8,96лв.

Започва от
8,96лв.
откривам

Карлсруе до Франкфурт на Майн с влак

Пътуването от Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак е 125,4 km и отнема 1 ч. 1 мин.. Има 426 връзки на ден, с първото заминаване на 01:15 и последното на 00:42. Възможно е да пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак само за 8,96лв. или за 78,08лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,96лв..

Най-добра цена 8,96лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 1 мин.
Връзка на ден 426
Най-ниската цена 8,96лв.
Най-висока цена 78,08лв.
Първо заминаване 01:15
Последно заминаване 00:42
Разстояние 125,4 km
Заминаване Карлсруе
Пристигане Франкфурт на Майн
Превозвачи DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg,

Влак Билети от Карлсруе до Франкфурт на Майн

  Sep 26
  19,37лв.
  24°
  Sep 27
  Още
  26°
  Sep 28
  Още
  25°
  Sep 29
  Още
  28°
  Sep 30
  Още
  20°
  Oct 01
  Още
  18°
  Oct 02
  Още
  16°
  Oct 03
  Още
  16°
  Oct 04
  31,31лв.
  14°
  Oct 05
  Още
  11°
  Oct 06
  Още
  10°
  Oct 07
  Още
  11°
  Oct 08
  Още
  15°
  Oct 09
  Още
  14°
  Oct 10
  Още
  13°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн с Virail

Планирате да пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Карлсруе до Франкфурт на Майн с влак?

Средно билетът за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн ще ви струва 46,70лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 9,51лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Карлсруе до Франкфурт на Майн

 
Sep 26
вторник
24°
19,37лв.
13,42лв.
Sep 27
сряда
26°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
25°
Още
Още
Sep 29
петък
28°
Още
Още
Sep 30
събота
20°
Още
Още
Oct 01
неделя
18°
Още
Още
Oct 02
понеделник
16°
Още
Още
Евтини билети за от Карлсруе до Франкфурт на Майн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карлсруе до Франкфурт на Майн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Франкфурт на Майн с влак

Когато пътувате до Франкфурт на Майн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ÖBB Railjet е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Австрийските федерални железници (ÖBB). Той свързва големи австрийски градове с места в Унгария, Германия, Швейцария и Чехия. Super Sparpreis, Sparpreis и Flexpreis са опции за тарифи, които определят гъвкавостта на билета и свързаните с него разходи, а Standard, First и Business са нивата на обслужване и комфорт, предлагани във влака.

VIAS Rail е белгийска железопътна компания, която управлява пътнически и товарни влакове в Белгия и Холандия. Създадена е през 2014 г. като съвместно предприятие между френската железопътна компания SNCF и белгийската железопътна компания SNCB. VIAS Rail оперира високоскоростни влакове, регионални влакове и влакове, както и предоставя услуги за железопътен товарен транспорт. Компанията има за цел да предостави безопасни, надеждни и устойчиви транспортни решения на своите клиенти. VIAS Rail се ангажира да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в енергийно ефективни влакове и насърчаване на устойчиви практики в цялата си дейност.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

HLB Hessenbahn е немска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове в провинция Хесен. Компанията е основана през 2005 г. и е дъщерно дружество на HLB Basis AG. HLB Hessenbahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Франкфурт-Кьонигщайн, железопътната линия Taunus и железопътната линия Main-Lahn. Компанията оперира и с Frankfurt Airport Express, който осигурява директни връзки между летище Франкфурт и няколко града в региона. HLB Hessenbahn се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Карлсруе до Франкфурт на Майн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Railjet при пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Economy Class

Икономичната класа предлага седалки с отворен план с електрически контакти и рафтове за багаж.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Първата класа разполага с накланящи се кожени седалки, маси, електрически контакти и възможност за поръчка на храна и напитки.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business Class

Бизнес класата предлага още по-удобни места за сядане, безплатна напитка за добре дошли и възможност за поръчка на храна и напитки от менюто на ресторанта, но се предлага само по избрани маршрути и срещу допълнителна такса.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain и DB - Regionalbahn от Карлсруе до Франкфурт на Майн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Regionalbahn VIAS Rail DB - EuroCity Express (ECE) Railjet HLB Hessenbahn DB - Intercity TGV inOui EuroCity DB - Regional Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Карлсруе до Франкфурт на Майн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
4.2kg
Полет
166.8kg
Кола
16.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Франкфурт на Майн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн са 0.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Карлсруе и Франкфурт на Майн? Като вземете влака между Карлсруе и Франкфурт на Майн, ще спестите 166.2kg CO2 емисии спрямо полет, 3.5kg спрямо автобус и 15.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Билет влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн е 45,08лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карлсруе до Франкфурт на Майн е 8,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карлсруе и Франкфурт на Майн от влак?
Карлсруе до Франкфурт на Майн е 125,4 km.
Колко време трае влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн?
Карлсруе до Франкфурт на Майн е средно 1 ч. 51 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 1 мин..
Какви компании работят от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Карлсруе до Франкфурт на Майн се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, FlixTrain, DB - Regionalbahn, VIAS Rail, DB - EuroCity Express (ECE), SWEG Bahn Stuttgart, Railjet, HLB Hessenbahn, DB - Intercity, TGV inOui, EuroCity, DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Карлсруе до Франкфурт на Майн има средно 426 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Най-ранният влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн тръгва на 01:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Последният влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн тръгва на 00:42. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Карлсруе, за да отидете до Франкфурт на Майн. Можете да преминете от Karlsruhe Hbf, Karlsruhe Central Station (flixtrain), Grötzingen and Karlsruhe-durlach и можете да стигнете до Frankfurt (main) Hbf, Frankfurt-niederrad, Leipzig Hbf, Франкфурт Гара Süd and Hauptbahnhof, Frankfurt A.m..
Колко директни връзки преминават от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Има средно 13 от Карлсруе до Франкфурт на Майн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн е 1 ч. 1 мин..
Има ли директен влак от Карлсруе към Франкфурт на Майн?
Да, има директен влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн.
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак?
Пътуването на влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн създава 0.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Карлсруе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карлсруе

Международни маршрути от Карлсруе и близките райони

Други дестинации от Карлсруе

Основни маршрути до Франкфурт на Майн