Влак Карлсруе - Франкфурт на Майн цени от 11,98 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни 73,58 лв.
3 дни | Повече ▼

Карлсруе до Франкфурт на Майн с влак

Пътуването от Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак е 125,52 km и отнема 2 ч 21 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:15 ч. и последното на 11:23 ч.. Възможно е да пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак само за 11,98 лв. или за 73,58 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,98 лв..

Най-ниската цена11,98 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 21 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена11,98 лв.
Най-висока цена73,58 лв.
Първо заминаване00:15 ч.
Последно заминаване11:23 ч.
Разстояние125,52 km
ЗаминаванеКарлсруе
ПристиганеФранкфурт на Майн
ПревозвачиFlixTrain, DB - IntercityОще

Влак Билети от Karlsruhe до Frankfurt

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Карлсруе до Франкфурт на Майн с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Карлсруе до Франкфурт на Майн? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Карлсруе до Франкфурт на Майн?

Цените ще варират, когато пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн. Средно обаче ще платите около 53,71 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 11,98 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн ще ви струва 53,71 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карлсруе до Франкфурт на Майн с влак?

Разстоянието между Карлсруе и Франкфурт на Майн е приблизително 125,52 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 21 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Карлсруе и Франкфурт на Майн е около 125,52 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 21 мин. Обаче най-бързите маршрути между Карлсруе и Франкфурт на Майн продължават 1 ч 25 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн?

Можете да тръгнете от Карлсруе на спирки като Durlach Gudrunstraße, Karlsruhe,Grötzingen Nord, Karlsruhe,Karlsruhe HBF. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Франкфурт на Майн на следните спирки: Brauerei, Frankfurt a.M.,Falkstraße, Frankfurt a.M.,Frankfurt am Main Hbf. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Карлсруе и Франкфурт на Майн. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Карлсруе за Франкфурт на Майн?

Маршрутът от Карлсруе до Франкфурт на Майн се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Карлсруе са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Karlsruhe до Frankfurt

Евтини билети за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карлсруе до Франкфурт на Майн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Karlsruhe до Frankfurt

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,96 лв. до 73,58 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 88% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн

Най-евтините билети за влак Карлсруе - Франкфурт на Майн могат да бъдат намерени само за 18,00 лв., ако имате късмет, или средно за 23,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 34,42 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Франкфурт на Майн с влак

Когато пътувате до Франкфурт на Майн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

HLB Hessenbahn е немска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове в провинция Хесен. Компанията е основана през 2005 г. и е дъщерно дружество на HLB Basis AG. HLB Hessenbahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Франкфурт-Кьонигщайн, железопътната линия Taunus и железопътната линия Main-Lahn. Компанията оперира и с Frankfurt Airport Express, който осигурява директни връзки между летище Франкфурт и няколко града в региона. HLB Hessenbahn се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Карлсруе до Франкфурт на Майн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity при пътуване от Карлсруе до Франкфурт на Майн.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда FlixTrain, DB - Intercity and DB - InterCity Express (ICE) от Карлсруе до Франкфурт на Майн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карлсруе до Франкфурт на Майн от train.
съоръжения FlixTrain DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) HLB Hessenbahn DB - Regional Express
quiet_zone Тиха зона check cross check check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
luggage Багаж check check check cross cross
accessibility Достъпност check cross check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check
air_con Климатик check cross check check check
bicycle Велосипед check cross check check check
sleeper_couchette спално място check cross check check check

Карлсруе до Франкфурт на Майн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.79kg
Автобус
9.41kg
Полет
25.1kg
Кола
20.08kg
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Франкфурт на Майн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн са 8.79kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Карлсруе и Франкфурт на Майн? Като вземете влака между Карлсруе и Франкфурт на Майн, ще спестите 16.31kg CO2 емисии спрямо полет, 0.62kg спрямо автобус и 11.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Билет влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн е 53,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карлсруе до Франкфурт на Майн е 11,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карлсруе и Франкфурт на Майн от влак?
Карлсруе до Франкфурт на Майн е 125,52 km.
Колко време трае влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн?
Карлсруе до Франкфурт на Майн е средно 2 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 25 мин.
Какви компании работят от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Карлсруе до Франкфурт на Майн се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail FlixTrain, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), HLB Hessenbahn and DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Карлсруе до Франкфурт на Майн има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Най-ранният влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн тръгва на 00:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Последният влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн тръгва на 11:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Карлсруе до Франкфурт на Майн?
Има средно 1 от Карлсруе до Франкфурт на Майн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн е 1 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Карлсруе към Франкфурт на Майн?
Да, има директен влак между Карлсруе и Франкфурт на Майн.
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Франкфурт на Майн от влак?
Пътуването на влак от Карлсруе до Франкфурт на Майн създава 8.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Карлсруе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карлсруе

Международни маршрути от Карлсруе и близките райони

Други дестинации от Карлсруе

Основни маршрути до Франкфурт на Майн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути