Намерете влак от Шумен до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,81лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 42 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 06:03
Последно отпътуване: 21:59
Разстояние 140km

Евтини билети за влак от Шумен до Стара Загора на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Стара Загора?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Шумен до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Шумен до Стара Загора?

Билетите за влак от Шумен до Стара Загора струват средно 11,48 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,15 лв..

Влакове от Шумен до Стара Загора


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на ШУМЕН, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Шумен до Стара Загора всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Шумен, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до Стара Загора и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 5 hours and 30 minutes да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 30 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Шумен в 21:11.