Влак Шумен - Стара Загора цени от 12,48 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Шумен до Стара Загора с влак

Пътуването от Шумен до Стара Загора от влак е 140,09 km и отнема 5 ч 41 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 04:52 ч. и последното на 23:40 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Стара Загора от влак само за 12,48 лв. или за 18,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,48 лв..

Най-ниската цена12,48 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 41 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена12,48 лв.
Най-висока цена18,84 лв.
Първо заминаване04:52 ч.
Последно заминаване23:40 ч.
Разстояние140,09 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Шумен до Стара Загора

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Шумен до Стара Загора

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Стара Загора?

Когато пътувате от Шумен до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около 14,72 лв.. Може да успеете да намерите цени до 12,48 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Шумен до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около 14,72 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Шумен до Стара Загора с влак?

Пътуването между Шумен и Стара Загора с влак е приблизително 140,09 km. Ще ви отнеме около 5 ч 41 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Шумен до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Шумен и Стара Загора ще завършат пътуването в 4 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 41 мин, за да пътувате 140,09 km между Шумен и Стара Загора.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Шумен до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5. Те ви свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Шумен до Стара Загора се извършват всеки ден?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Шумен до Стара Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Шумен, които пътуват директно до Стара Загора. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Шумен до Стара Загора

Евтини билети за влак от Шумен до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Шумен до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,52 лв. до 14,05 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Шумен - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 6,56 лв., ако имате късмет, или средно за 11,85 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,54 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.81kg
Автобус
10.51kg
Полет
28.02kg
Кола
22.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Стара Загора са 9.81kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Стара Загора? Като вземете влака между Шумен и Стара Загора, ще спестите 18.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.7kg спрямо автобус и 12.61kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Стара Загора?
Билет влак от Шумен до Стара Загора е 14,72 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,48 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Стара Загора е 12,48 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Стара Загора от влак?
Шумен до Стара Загора е 140,09 km.
Колко време трае влак между Шумен и Стара Загора?
Шумен до Стара Загора е средно 5 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 30 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Стара Загора?
Шумен до Стара Загора има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Стара Загора?
Най-ранният влак от Шумен до Стара Загора тръгва на 04:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Стара Загора?
Последният влак от Шумен до Стара Загора тръгва на 23:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,48 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Стара Загора е 4 ч 30 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Стара Загора?
Да, има директен влак между Шумен и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Стара Загора създава 9.81kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути