Влак Шумен - Стара Загора цени от 12,46лв.

Започва от
12,46лв.
откривам

Шумен до Стара Загора с влак

Пътуването от Шумен до Стара Загора от влак е 139,9 km и отнема 4 ч. 31 мин.. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 03:50 и последното на 00:40. Възможно е да пътувате от Шумен до Стара Загора от влак само за 12,46лв. или за 19,72лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,46лв..

Най-добра цена 12,46лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 31 мин.
Връзка на ден 12
Най-ниската цена 12,46лв.
Най-висока цена 19,72лв.
Първо заминаване 03:50
Последно заминаване 00:40
Разстояние 139,9 km
Заминаване Шумен
Пристигане Стара Загора
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Шумен до Стара Загора

  Sep 26
  Още
  21°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  22°
  Oct 03
  Още
  18°
  Oct 04
  Още
  20°
  Oct 05
  Още
  20°
  Oct 06
  Още
  20°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  25°
  Oct 09
  Още
  24°
  Oct 10
  Още
  24°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Стигнете от Шумен до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Шумен до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Шумен до Стара Загора с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Шумен до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 15,73лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 12,50лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Шумен до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14лв. до 14лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Шумен - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 7лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Шумен до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Стара Загора от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Шумен до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.1kg
Автобус
13.9kg
Полет
556.0kg
Кола
53.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Стара Загора са 2.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Стара Загора? Като вземете влака между Шумен и Стара Загора, ще спестите 553.9kg CO2 емисии спрямо полет, 11.8kg спрямо автобус и 51.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Стара Загора?
Билет влак от Шумен до Стара Загора е 15,63лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,46лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Стара Загора е 12,46лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Стара Загора от влак?
Шумен до Стара Загора е 139,9 km.
Колко време трае влак между Шумен и Стара Загора?
Шумен до Стара Загора е средно 6 ч. 10 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 31 мин..
Какви компании работят от Шумен до Стара Загора?
Шумен до Стара Загора се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Стара Загора?
Шумен до Стара Загора има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Стара Загора?
Най-ранният влак от Шумен до Стара Загора тръгва на 03:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Стара Загора?
Последният влак от Шумен до Стара Загора тръгва на 00:40. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,46лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Шумен до Стара Загора?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Шумен, за да отидете до Стара Загора. Можете да преминете от Shumen Bus Station и можете да стигнете до Starazagora.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Стара Загора е 4 ч. 31 мин..
Има ли директен влак от Шумен към Стара Загора?
Да, има директен влак между Шумен и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Стара Загора създава 2.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути