Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,10 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 1 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 08:00
Последно отпътуване 18:40
разстояние 115 km

С virail са най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Велико Търново. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново?

Билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново струват средно 6,42 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,10 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Димитровград, Област Хасково - Велико Търново.

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново

Кога заминават влаковете до Велико Търново и колко време е пътуването?

Необходими са средно 6 ч. 1 мин. да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 4 ч. 1 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:00, докато последният тръгва от Димитровград, Област Хасково в 18:40.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Димитровград, Област Хасково и Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от ДИМИТРОВГРАД and ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Димитровград, Област Хасково с влак?

Ако желаете да отидете в Велико Търново от Димитровград, Област Хасково с влак, 6 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 2 маршрута са преки линии, докато 4 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.