Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,96лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 3 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 00:06
Последно отпътуване: 14:20
Разстояние 115km

Евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Димитровград, Област Хасково и Велико Търново.

Каква е цената на билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново?

Билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново струват средно 6,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,10 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново


Тъй като пътуването между Димитровград, Област Хасково и Велико Търново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново заминават от Димитровград, Област Хасково от ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Димитровград, Област Хасково до Велико Търново и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 00:07, последният е насрочен за 14:07. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 14 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 4 hours and 31 minutes.