Намерете влак от Шумен до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 4 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 23:43
Разстояние 100km

С virail са най-евтините билети за влак от Шумен до Горна Оряховица

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Шумен до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Шумен до Горна Оряховица: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и Горна Оряховица.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до Горна Оряховица от 3,70 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,55 лв..

Влакове от Шумен до Горна Оряховица


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Горна Оряховица?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки има от Шумен до Горна Оряховица всеки ден?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 8 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Необходими са средно 9 hours and 39 minutes да стигнете до Горна Оряховица с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 3 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:12, докато последният тръгва от Шумен в 15:12.