Намерете влак от Кулата до Благоевград

Кулата до Благоевград с влак

Пътуването от Кулата до Благоевград от влак е 73,91 km и отнема 1 ч 47 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 19:55 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Благоевград от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 47 мин
Връзка на ден6
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване19:55 ч.
Разстояние73,91 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Кулата до Благоевград

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кулата до Благоевград. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Кулата до Благоевград?

Средно билетът за влак от Кулата до Благоевград ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кулата до Благоевград.

Колко време отнема пътуването от Кулата до Благоевград с влак?

Пътуването от Кулата до Благоевград с влак обикновено отнема 1 ч 47 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 73,91 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 47 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Кулата до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кулата и Благоевград ще завършат пътуването в 1 ч 19 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 47 мин, за да пътувате 73,91 km между Кулата и Благоевград.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кулата до Благоевград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Кулата и Благоевград. Можете да започнете пътуването си в Кулата на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Благоевград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Кулата до Благоевград.

Колко пътувания от Кулата до Благоевград има всеки ден?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Кулата до Благоевград. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Кулата, които пътуват директно до Благоевград. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кулата до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кулата до Благоевград

Най-евтините билети за влак Кулата - Благоевград могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кулата до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.17kg
Автобус
5.54kg
Полет
14.78kg
Кола
11.82kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Благоевград са 5.17kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Благоевград? Като вземете влака между Кулата и Благоевград, ще спестите 9.61kg CO2 емисии спрямо полет, 0.37kg спрямо автобус и 6.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кулата и Благоевград от влак?
Кулата до Благоевград е 73,91 km.
Колко време трае влак между Кулата и Благоевград?
Кулата до Благоевград е средно 1 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Благоевград?
Кулата до Благоевград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Благоевград?
Най-ранният влак от Кулата до Благоевград тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Благоевград?
Последният влак от Кулата до Благоевград тръгва на 19:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Кулата до Благоевград?
Има средно 2 от Кулата до Благоевград.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Благоевград е 1 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Благоевград?
Да, има директен влак между Кулата и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Благоевград създава 5.17kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути