Намерете влак от Стара Загора до Нова Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,35лв.
Продължителност на пътуването 23 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 19:19
Разстояние 31km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Загора до Нова Загора

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Нова Загора. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Нова Загора?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Нова Загора, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Нова Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Нова Загора също само за 1,35 лв., докато средната цена е 2,03 лв..

Влакове от Стара Загора до Нова Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Нова Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Нова Загора и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Нова Загора на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на НОВА ЗАГОРА.

Пътуване с влак до Нова Загора от Стара Загора: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 10 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Нова Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Нова Загора тръгва в 01:11, докато последният в 19:11. Пътуването продължава средно 25 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Нова Загора за 19 minutes.