Автобус Нова Загора - Сливен цени от 10,21 лв.

Започва от
10,21 лв.

Нова Загора до Сливен с автобус

Пътуването от Нова Загора до Сливен от автобус е 34,12 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 14:43 ч. и последното на 20:46 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Сливен от автобус само за 10,21 лв. или за 14,03 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,21 лв..

Най-ниската цена10,21 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена10,21 лв.
Най-висока цена14,03 лв.
Първо заминаване14:43 ч.
Последно заминаване20:46 ч.
Разстояние34,12 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеСливен
ПревозвачиCity Lines, Doris

Автобус Билети от Nova Zagora до Sliven

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Нова Загора до Сливен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Нова Загора до Сливен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Нова Загора до Сливен с автобус?

Цените на автобусните билети от Нова Загора до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Нова Загора до Сливен ще струват 10,21 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 12,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Нова Загора до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 12,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Нова Загора до Сливенс автобус?

Пътуването между Нова Загора и Сливен с автобус е приблизително 34,12 km. Ще ви отнеме около 0 ч 32 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Нова Загора и Сливен е около 34,12 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 32 мин. Обаче най-бързите маршрути между Нова Загора и Сливен продължават 0 ч 26 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Нова Загора до Сливен?

Първият заминаващ за деня от Нова Загора до Сливен тръгва в 14:43 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 20:46 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Нова Загора и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Нова Загора до Сливен, който тръгва в 14:43 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 20:46 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Нова Загора to Сливен

Кои спирки се използват при пътуване от Нова Загора до Сливен?

Можете да тръгнете от Нова Загора на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Нова Загора и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Нова Загора до Сливен?

Ако искате да стигнете от Нова Загора до Сливен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между Нова Загора и Сливен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Nova Zagora до Sliven

Евтини билети за автобус от Нова Загора до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Nova Zagora до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines and Doris от Нова Загора до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Сливен от bus.
съоръжения City Lines Doris
power_sockets Електрически контакти check check
air_con Климатик check check

Нова Загора до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.39kg
Автобус
2.56kg
Полет
6.82kg
Кола
5.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Нова Загора до Сливен?
Билет автобус от Нова Загора до Сливен е 12,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,21 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нова Загора до Сливен е 10,21 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нова Загора и Сливен от автобус?
Нова Загора до Сливен е 34,12 km.
Колко време трае автобус между Нова Загора и Сливен?
Нова Загора до Сливен е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 26 мин.
Какви компании работят от Нова Загора до Сливен?
Нова Загора до Сливен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail City Lines and Doris предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Нова Загора до Сливен?
Нова Загора до Сливен има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Нова Загора до Сливен?
Най-ранният автобус от Нова Загора до Сливен тръгва на 14:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Нова Загора до Сливен?
Последният автобус от Нова Загора до Сливен тръгва на 20:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нова Загора до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,21 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Нова Загора до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Нова Загора, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Нова Загора до Сливен?
Има средно 6 от Нова Загора до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Нова Загора и Сливен е 0 ч 26 мин.
Има ли директен автобус от Нова Загора към Сливен?
Да, има директен автобус между Нова Загора и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Нова Загора до Сливен създава 2.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути