Train Illustration

Намерете автобус от Нова Загора до Сливен

Тръгване от
2,50 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Нова Загора до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Нова Загора до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Нова Загора до Сливен?

Цените ще варират, когато пътувате от Нова Загора до Сливен. Средно обаче ще платите около 10,89 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 2,50 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Нова Загора да се Сливен с автобус

Най-добра цена 2,50 лв.
Продължителност на пътуването 39 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 16:50
Последно отпътуване 21:16
разстояние 34 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Union Ivkoni, Grup Plus, Group Plus Ltd, Union ivkoni unibus, Citylines

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
9
Превозвачи
7
Минимална цена
2,50 лв.
Максимална цена
45,49 лв.

Нова Загора - Сливен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8,00 лв.

Дата
петък 12 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Nova Zagora Patriarh Evtimiy - Сливен Централна автогара
16:50 - 17:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
40 мин.
CO2: 1.2kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Нова Загора до Сливен с автобус?

Пътуването от Нова Загора до Сливен обхваща разстояние от 35 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 39 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 26 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Нова Загора до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Нова Загора до Сливен?

Първият заминаващ за деня от Нова Загора до Сливен тръгва в 16:50, докато последния отпътуващ за деня е в 21:16. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Нова Загора и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Нова Загора до Сливен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нова Загора и Сливен. Можете да започнете пътуването си в Нова Загора на спирки като Nova Zagora Bus stop, Patriarch Evtymyi street, Nova Zagora Bus stop, Patriarh Evtimiy St 21, Nova Zagora Patriarh Evtimiy and Patriarh Evtimiy. Те се свързват със спирки, включително Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Сливен Централна автогара, Bus and Coach Station Sliven and Sliven Bus Station в Сливен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нова Загора до Сливен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Нова Загора за Сливен?

Маршрутът от Нова Загора до Сливен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Union Ivkoni, Grup Plus, Group Plus Ltd, Union ivkoni unibus and Citylines. От този списък на транспортните компании има до 26 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Нова Загора са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Нова Загора до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 9 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване