Train Illustration

Намерете влак от Нова Загора до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Нова Загора до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Нова Загора до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Нова Загора да се Сливен с влак

разстояние 34 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане Сливен
Превозвачи Bdz

Цена на билет Нова Загора - Сливен всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нова Загора - Сливен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

Дата
сряда 28 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Nova Zagora Patriarh Evtimiy - Сливен Централна автогара
15:35 - 16:20
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
45 мин.
CO2: 1.2kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Нова Загора до Сливен с влак?

Пътуването от Нова Загора до Сливен с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 35 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

В колко часа са заминаващите от Нова Загора до Сливен?

Първото пътуване през нощта тръгва от Нова Загора в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Нова Загора и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Нова Загора до Сливен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нова Загора и Сливен. Можете да започнете пътуването си в Нова Загора на спирки като НОВА ЗАГОРА. Те се свързват със спирки, включително СЛИВЕН в Сливен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нова Загора до Сливен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Нова Загора за Сливен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване