Намерете влак от Нова Загора до Сливен

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нова Загора до Сливен с влак

Пътуването от Нова Загора до Сливен от влак е 34,12 km и отнема 1 ч 40 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 03:58 ч. и последното на 18:51 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Сливен от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 40 мин
Връзка на ден3
Първо заминаване03:58 ч.
Последно заминаване18:51 ч.
Разстояние34,12 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Нова Загора до Сливен

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Нова Загора до Сливен

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Нова Загора до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Нова Загора до Сливен?

Най-евтините билети за влак от Нова Загора до Сливен струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Нова Загора до Сливен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Нова Загора до Сливен, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Нова Загора до Сливен с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 40 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 34,12 km от Нова Загора до Сливен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Нова Загора до Сливен да отнеме повече от 1 ч 40 мин. Пътуването от Нова Загора до Сливен обхваща разстояние от 34,12 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 40 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 6 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Нова Загора до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Нова Загора до Сливен?

В Нова Загора спирките за заминаване включват Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Нова Загора до Сливен?

Ако искате да стигнете от Нова Загора до Сливен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Нова Загора и Сливен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нова Загора до Сливен

Евтини билети за влак от Нова Загора до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нова Загора до Сливен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Сливен

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Сливен могат да бъдат намерени само за 2,31 лв., ако имате късмет, или средно за 3,96 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,45 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.39kg
Автобус
2.56kg
Полет
6.82kg
Кола
5.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Сливен са 2.39kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Сливен? Като вземете влака между Нова Загора и Сливен, ще спестите 4.43kg CO2 емисии спрямо полет, 0.17kg спрямо автобус и 3.07kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Нова Загора и Сливен от влак?
Нова Загора до Сливен е 34,12 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Сливен?
Нова Загора до Сливен е средно 1 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Сливен?
Нова Загора до Сливен има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Сливен?
Най-ранният влак от Нова Загора до Сливен тръгва на 03:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Сливен?
Последният влак от Нова Загора до Сливен тръгва на 18:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Сливен е 1 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Сливен?
Да, има директен влак между Нова Загора и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Сливен създава 2.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути