Влак Ямбол - Пловдив цени от 4,56 лв.

Започва от
4,56 лв.
откривам

Ямбол до Пловдив с влак

Пътуването от Ямбол до Пловдив от влак е 148,75 km и отнема 2 ч 44 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 02:16 ч. и последното на 22:42 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до Пловдив от влак само за 4,56 лв. или за 6,71 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,56 лв..

Най-ниската цена4,56 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 44 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена4,56 лв.
Най-висока цена6,71 лв.
Първо заминаване02:16 ч.
Последно заминаване22:42 ч.
Разстояние148,75 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеПловдив
Превозвачи

Пътуването ви от Ямбол до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Ямбол до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Ямбол до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Ямбол до Пловдив?

Най-евтините билети за влак от Ямбол до Пловдив струват 4,56 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 5,17 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ямбол до Пловдив.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Ямбол до Пловдив. Средно обаче ще платите около 5,17 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Ямбол до Пловдив с влак?

Пътуването от Ямбол до Пловдив с влак обикновено отнема 2 ч 44 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 148,75 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 44 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Ямбол до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Ямбол и Пловдив ще завършат пътуването в 2 ч 18 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 44 мин, за да пътувате 148,75 km между Ямбол и Пловдив.

Кои спирки се използват при пътуване от Ямбол до Пловдив?

Ще можете да напуснете Ямбол, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Пловдив. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Ямбол, или в Пловдив, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Ямбол до Пловдив?

Точният брой на пътуванията от Ямбол до Пловдив може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 9 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Ямбол до Пловдив. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Ямбол до Пловдив варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Ямбол до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ямбол до Пловдив

Най-евтините билети за влак Ямбол - Пловдив могат да бъдат намерени само за 4,42 лв., ако имате късмет, или средно за 5,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Ямбол до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Ямбол до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.41kg
Автобус
11.16kg
Полет
29.75kg
Кола
23.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ямбол и Пловдив са 10.41kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ямбол и Пловдив? Като вземете влака между Ямбол и Пловдив, ще спестите 19.34kg CO2 емисии спрямо полет, 0.75kg спрямо автобус и 13.39kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ямбол до Пловдив?
Билет влак от Ямбол до Пловдив е 5,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,56 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Пловдив е 4,56 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Пловдив от влак?
Ямбол до Пловдив е 148,75 km.
Колко време трае влак между Ямбол и Пловдив?
Ямбол до Пловдив е средно 2 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Ямбол до Пловдив?
Ямбол до Пловдив има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ямбол до Пловдив?
Най-ранният влак от Ямбол до Пловдив тръгва на 02:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ямбол до Пловдив?
Последният влак от Ямбол до Пловдив тръгва на 22:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,56 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Ямбол до Пловдив?
Има средно 8 от Ямбол до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ямбол и Пловдив е 2 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Ямбол към Пловдив?
Да, има директен влак между Ямбол и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Ямбол до Пловдив създава 10.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Уикенд бягства от Ямбол

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути