Намерете влак от Ямбол до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 43 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 00:16
Последно отпътуване: 19:32
Разстояние 149km

Евтини билети за влак от Ямбол до Пловдив на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Пловдив?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Пловдив?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Ямбол до Пловдив от 4,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,58 лв..

Влакове от Ямбол до Пловдив


За къси разстояния като тези между Ямбол и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Ямбол до Пловдив?

Влаковете до Пловдив заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Ямбол с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ямбол до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 8 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Ямбол до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 51 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 2 hours and 25 minutes. Първият влак тръгва от Ямбол в 00:11, докато последният тръгва в 16:11.