Намерете автобус от Ямбол до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 31,28 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 42 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 04:15
Последно отпътуване 04:15
разстояние 149 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Ямбол до Пловдив

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Ямбол до Пловдив?

Автобусните билети от Ямбол до Пловдив струват средно 31,80 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Ямбол до Пловдив само за 31,28 лв..

Автобуси от Ямбол до Пловдив

Кога заминават първите и последните автобуси от Ямбол до Пловдив?

Докато първият автобус тръгва в 04:15, последният тръгва от Ямбол в 04:15. Продължителността на пътуването е средно 7 ч. 42 мин., но може да ви отнеме само :6 ч. 50 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Ямбол до Пловдив, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Ямбол до Пловдив?

Ако искате да пътувате от Ямбол до Пловдив с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 3 директни линии, спрямо 2 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Пловдив в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Ямбол до Пловдив с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.