• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Ямбол до Пловдив Тръгване от 31,29 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Пътуване от Ямбол до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ямбол до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Ямбол до Пловдив?

Цените на автобусните билети от Ямбол до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Ямбол до Пловдив ще струват 31,29 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 31,80 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Ямбол да се Пловдив с автобус

Най-добра цена 31,29 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 42 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 04:15
Последно отпътуване 04:15
разстояние 149 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
5
Превозвачи
1
Минимална цена
31,29 лв.
Максимална цена
33,62 лв.
Citylines-logo
Citylines
Времетраене: 8 ч. 5 мин.
Автогара Ямбол - Пловдив Централна ж.п. гара
04:15 - 12:20
31,29 лв.
Citylines-logo
Citylines
Времетраене: 7 ч. 5 мин.
Автогара Ямбол - Пловдив Централна ж.п. гара
04:15 - 11:20
31,29 лв.
Citylines-logo
Citylines
Времетраене: 8 ч. 5 мин.
Yambol Bus Station - Train Station
04:15 - 12:20
33,62 лв.
Citylines-logo
Citylines
Времетраене: 7 ч. 5 мин.
Yambol Bus Station - Train Station
04:15 - 11:20
33,62 лв.
Citylines-logo
Citylines
Времетраене: 7 ч. 5 мин.
Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1 - Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46
04:15 - 11:20
31,29 лв.
Citylines-logo
Citylines
Времетраене: 8 ч. 5 мин.
Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1 - Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46
04:15 - 12:20
31,29 лв.

Колко време отнема да се стигне от Ямбол до Пловдив с автобус?

Разстоянието между Ямбол и Пловдив е около 149 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч. 42 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Ямбол и Пловдив продължават 7 ч. 5 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Ямбол до Пловдив?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Ямбол до Пловдив, който тръгва в 04:15. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 04:15. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Ямбол to Пловдив

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Ямбол до Пловдив?

В Ямбол спирките за заминаване включват Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1, Yambol Bus Station and Автогара Ямбол. Когато пристигнете в Пловдив, може да успеете да слезете на спирки като Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46, Train Station and Пловдив Централна ж.п. гара. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Ямбол до Пловдив?

Ако искате да стигнете от Ямбол до Пловдив, можете да пътувате с компании като Citylines. Ще откриете максимален брой от 6 заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Ямбол и Пловдив. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.