Автобус Ямбол - Пловдив цени от 31,31 лв.

Започва от
31,31 лв.
откривам

Ямбол до Пловдив с автобус

Пътуването от Ямбол до Пловдив от автобус е 148,75 km и отнема 7 ч 44 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 04:15 ч. и последното на 04:15 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до Пловдив от автобус само за 31,31 лв. или за 33,63 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,31 лв..

Най-ниската цена31,31 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 44 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена31,31 лв.
Най-висока цена33,63 лв.
Първо заминаване04:15 ч.
Последно заминаване04:15 ч.
Разстояние148,75 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеПловдив
Превозвачи

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Ямбол до Пловдив

Кой е най-добрият начин да се стигне от Ямбол до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Ямбол до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Ямбол до Пловдив?

Билет за автобус от Ямбол до Пловдив ще ви струва средно 31,85 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 31,31 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 31,85 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ямбол до Пловдив.

Колко време отнема пътуването от Ямбол до Пловдив с автобус?

Разстоянието между Ямбол и Пловдив е приблизително 148,75 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 44 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Ямбол и Пловдив с автобус обикновено отнема 7 ч 44 мин, за да се измине разстояние от 148,75 km. Най-краткото пътуване от Ямбол до Пловдив ще ви отнеме 7 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пловдив е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Ямбол до Пловдив с автобус?

Можете да тръгнете от Ямбол на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Ямбол и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Ямбол до Пловдив?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Ямбол до Пловдив. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Ямбол, които пътуват директно до Пловдив. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Ямбол до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Ямбол до Пловдив

Най-евтините автобусни билети Ямбол - Пловдив могат да бъдат намерени само за 15,14 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines от Ямбол до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Пловдив от bus.
съоръжения City Lines
power_sockets Електрически контакти check
air_con Климатик check

Ямбол до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.41kg
Автобус
11.16kg
Полет
29.75kg
Кола
23.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Ямбол до Пловдив?
Билет автобус от Ямбол до Пловдив е 31,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Пловдив е 31,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Пловдив от автобус?
Ямбол до Пловдив е 148,75 km.
Колко време трае автобус между Ямбол и Пловдив?
Ямбол до Пловдив е средно 7 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Ямбол до Пловдив?
Ямбол до Пловдив има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Ямбол до Пловдив?
Най-ранният автобус от Ямбол до Пловдив тръгва на 04:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Ямбол до Пловдив?
Последният автобус от Ямбол до Пловдив тръгва на 04:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 31,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Ямбол до Пловдив?
Има средно 2 от Ямбол до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Ямбол и Пловдив е 7 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Ямбол към Пловдив?
Да, има директен автобус между Ямбол и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Ямбол до Пловдив създава 11.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Уикенд бягства от Ямбол

Международни маршрути от Ямбол и близките райони

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути