Намерете влак от Нова Загора до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 9 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 03:53
Последно отпътуване: 18:23
Разстояние 119km

С virail са най-евтините билети за влак от Нова Загора до Бургас

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Нова Загора до Бургас. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Нова Загора до Бургас с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Нова Загора до Бургас, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Нова Загора до Бургас?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Нова Загора до Бургас от 3,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,98 лв..

Влакове от Нова Загора до Бургас


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Нова Загора до Бургас?

Влаковете заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС.

Пътуване с влак до Бургас от Нова Загора: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Нова Загора до Бургас

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 14 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Бургас за 1 hour and 53 minutes. Първият влак тръгва от Нова Загора в 03:11, докато последният тръгва в 16:11.