Намерете влак от Карнобат до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 58 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 02:55
Последно отпътуване: 17:36
Разстояние 99km

С virail са най-евтините билети за влак от Карнобат до Варна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Варна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Карнобат до Варна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Карнобат до Варна: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Варна с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Карнобат до Варна?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Карнобат до Варна от 3,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,48 лв..

Влакове от Карнобат до Варна


За къси разстояния като тези между Карнобат и Варна, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Карнобат и Варна?

Можете да хванете влака до Варна на КАРНОБАТ, който пристига на ВАРНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от Карнобат с влак?

Ако трябва да пътувате до Варна от Карнобат, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Варна и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 10 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Варна за 2 hours and 39 minutes. Първият влак тръгва от Карнобат в 02:09, докато последният тръгва в 17:09.