Влак Горна Баня - Перник цени от 1,06 лв.

Започва от
1,06 лв.

Горна Баня до Перник с влак

Пътуването от Горна Баня до Перник от влак е 20,02 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 01:01 ч. и последното на 23:47 ч.. Възможно е да пътувате от Горна Баня до Перник от влак само за 1,06 лв. или за 2,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06 лв..

Най-ниската цена1,06 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена1,06 лв.
Най-висока цена2,31 лв.
Първо заминаване01:01 ч.
Последно заминаване23:47 ч.
Разстояние20,02 km
ЗаминаванеГорна Баня
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Горна Баня до Перник с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Горна Баня до Перник. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Горна Баня до Перник?

Най-евтините билети за влак от Горна Баня до Перник струват 1,06 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1,31 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Горна Баня до Перник.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Горна Баня до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Горна Баня до Перник. Средно обаче ще платите около 1,31 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Горна Баня до Перник с влак?

Пътуването между Горна Баня и Перник с влак е приблизително 20,02 km. Ще ви отнеме около 0 ч 32 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Горна Баня и Перник с влак обикновено отнема 0 ч 32 мин, за да се измине разстояние от 20,02 km. Най-краткото пътуване от Горна Баня до Перник ще ви отнеме 0 ч 23 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Перник е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Горна Баня до Перник?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Горна Баня и Перник. Можете да започнете пътуването си в Горна Баня на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Перник. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Горна Баня до Перник.

Колко пътувания от Горна Баня до Перник има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Горна Баня до Перник може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 19 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Горна Баня до Перник. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Горна Баня до Перник варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 19 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Горна Баня до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Горна Баня до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Горна Баня до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Горна Баня до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Горна Баня до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Горна Баня до Перник

Най-евтините билети за влак Горна Баня - Перник могат да бъдат намерени само за 1,04 лв., ако имате късмет, или средно за 1,39 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Горна Баня до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Горна Баня до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Горна Баня до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.4kg
Автобус
1.5kg
Полет
4kg
Кола
3.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Горна Баня до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Горна Баня и Перник са 1.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Горна Баня и Перник? Като вземете влака между Горна Баня и Перник, ще спестите 2.6kg CO2 емисии спрямо полет, 0.1kg спрямо автобус и 1.8kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Горна Баня до Перник?
Билет влак от Горна Баня до Перник е 1,31 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Горна Баня до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Горна Баня до Перник е 1,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Горна Баня и Перник от влак?
Горна Баня до Перник е 20,02 km.
Колко време трае влак между Горна Баня и Перник?
Горна Баня до Перник е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Горна Баня до Перник?
Горна Баня до Перник има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Горна Баня до Перник?
Най-ранният влак от Горна Баня до Перник тръгва на 01:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Горна Баня до Перник?
Последният влак от Горна Баня до Перник тръгва на 23:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Горна Баня до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Горна Баня до Перник?
Има средно 19 от Горна Баня до Перник.
Кое е най-бързото време за пътуване между Горна Баня до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Горна Баня и Перник е 0 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Горна Баня към Перник?
Да, има директен влак между Горна Баня и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Горна Баня до Перник от влак?
Пътуването на влак от Горна Баня до Перник създава 1.4kg CO2 емисии.

Отидете локално от Горна Баня

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Горна Баня

Международни маршрути от Горна Баня и близките райони

Други дестинации от Горна Баня

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути