Намерете влак от Сливен до Карлово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 52 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 01:05
Последно отпътуване: 18:20
Разстояние 125km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Карлово

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Сливен до Карлово с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Карлово.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Карлово?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Карлово е 6,55 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Карлово могат да бъдат около 3,70 лв..

Влакове от Сливен до Карлово


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Сливен и Карлово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Карлово?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на КАРЛОВО.

Колко връзки дневно има до Карлово от Сливен с влак?

Ако трябва да пътувате до Карлово от Сливен, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Карлово и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карлово за 2 hours and 27 minutes, но средно отнема 2 hours and 50 minutes. Първият влак, водещ до Карлово е в 01:11, докато последният тръгва от Сливен в 18:11.