Намерете влак от Видин до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 32 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 04:50
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 154km

Сравнете най-добрите цени за влак от Видин до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Видин до Плевен?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Видин и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Видин до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Видин до Плевен е 13,27 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Видин до Плевен могат да бъдат около 6,40 лв..

Цена на билет Видин - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
6,90 лв.6,90 лв.6,90 лв. Още Още Още Още

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Видин и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Видин и Плевен?

Влаковете до Плевен заминават от Видин от ВИДИН и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Видин с влак?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Видин, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Видин до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 48 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 5 hours and 1 minute. Първият влак тръгва от Видин в 04:12, докато последният тръгва в 17:04.