• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Плевен до Бургас Тръгване от 22,79 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Бургас

Стигнете от Плевен до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Плевен до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Плевен до Бургас с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Плевен до Бургас струват 22,79 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 28,02 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Плевен до Бургас.Плевен да се Бургас с автобус

Най-добра цена 27,97 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:30
Последно отпътуване 08:30
разстояние 253 km

Цена на билет Плевен - Бургас всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
27,97 лв.
27,97 лв.
27,97 лв.
Още
Още
Още
Още

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
22,79 лв.
Максимална цена
28,07 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 6 ч. 35 мин.
Pleven Bus Station - Burgas Central Bus Station West
08:30 - 15:05
27,97 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 6 ч. 35 мин.
Pleven - Burgas Avtobus
08:30 - 15:05
28,01 лв.

Колко време отнема да се стигне от Плевен до Бургас с автобус?

Пътуването между Плевен и Бургас с автобус е приблизително 254 km. Ще ви отнеме около 6 ч. 35 мин., за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Плевен до Бургас?

Първият заминаващ за деня от Плевен до Бургас тръгва в 08:30, докато последния отпътуващ за деня е в 08:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Плевен и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Плевен до Бургас?

Можете да тръгнете от Плевен на спирки като Pleven, Pleven Bus Station and Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Бургас на следните спирки: Burgas Avtobus, Burgas, Burgas Central Bus Station West and Burgas Bus station Burgas West, Debelt St. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Плевен и Бургас. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Плевен до Бургас има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Плевен до Бургас може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 3 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Плевен до Бургас. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Плевен до Бургас варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.