Влак Ротердам - Утрехт цени от 23,87лв.

Започва от
23,87лв.
откривам

Ротердам до Утрехт с влак

Пътуването от Ротердам до Утрехт от влак е 47,8 km и отнема 37 мин.. Има 125 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 и последното на 20:18. Възможно е да пътувате от Ротердам до Утрехт от влак само за 23,87лв. или за 27,40лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,87лв..

Най-добра цена 23,87лв.
Продължителност на пътуването 37 мин.
Връзка на ден 125
Най-ниската цена 23,87лв.
Най-висока цена 27,40лв.
Първо заминаване 01:05
Последно заминаване 20:18
Разстояние 47,8 km
Заминаване Ротердам
Пристигане Утрехт
Превозвачи DB - Intercity, DB - ICE Sprinter

Влак Билети от Ротердам до Утрехт

  Sep 26
  Още
  19°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  23,87лв.
  21°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  15°
  Oct 02
  Още
  14°
  Oct 03
  Още
  18°
  Oct 04
  Още
  17°
  Oct 05
  Още
  16°
  Oct 06
  Още
  17°
  Oct 07
  Още
  14°
  Oct 08
  Още
  15°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
19°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Ротердам до Утрехт

Кой е най-добрият начин да се стигне от Ротердам до Утрехт? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Ротердам до Утрехт, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Ротердам до Утрехт?

Най-евтините билети за влак от Ротердам до Утрехт струват 0,17лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 29,94лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ротердам до Утрехт.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ротердам до Утрехт

 
Sep 26
вторник
19°
Още
Sep 27
сряда
22°
Още
Sep 28
четвъртък
20°
Още
Sep 29
петък
21°
23,87лв.
Sep 30
събота
21°
Още
Oct 01
неделя
15°
Още
Oct 02
понеделник
14°
Още
Евтини билети за от Ротердам до Утрехт
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ротердам до Утрехт.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ротердам до Утрехт, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ротердам до Утрехт.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ротердам до Утрехт

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Утрехт с влак

Когато пътувате до Утрехт с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Типове билети и съоръжения от Ротердам до Утрехт

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - Intercity при пътуване от Ротердам до Утрехт.

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - Intercity от Ротердам до Утрехт
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ротердам до Утрехт от влак.
съоръжения DB - Intercity
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Храни и напитки

Ротердам до Утрехт Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.4kg
Автобус
2.6kg
Полет
102.6kg
Кола
9.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Ротердам до Утрехт с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ротердам и Утрехт са 0.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ротердам и Утрехт? Като вземете влака между Ротердам и Утрехт, ще спестите 102.2kg CO2 емисии спрямо полет, 2.2kg спрямо автобус и 9.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ротердам до Утрехт?
Билет влак от Ротердам до Утрехт е 25,38лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,87лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ротердам до Утрехт?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ротердам до Утрехт е 23,87лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ротердам и Утрехт от влак?
Ротердам до Утрехт е 47,8 km.
Колко време трае влак между Ротердам и Утрехт?
Ротердам до Утрехт е средно 1 ч. 8 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 37 мин..
Какви компании работят от Ротердам до Утрехт?
Ротердам до Утрехт се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail DB - Intercity, DB - ICE Sprinter предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Ротердам до Утрехт?
Ротердам до Утрехт има средно 125 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ротердам до Утрехт?
Най-ранният влак от Ротердам до Утрехт тръгва на 01:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ротердам до Утрехт?
Последният влак от Ротердам до Утрехт тръгва на 20:18. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ротердам до Утрехт?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,87лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Ротердам до Утрехт?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Ротердам, за да отидете до Утрехт. Можете да преминете от Rotterdam Centraal и можете да стигнете до Utrecht Centraal and Utrecht Overvecht.
Колко директни връзки преминават от Ротердам до Утрехт?
Има средно 50 от Ротердам до Утрехт.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ротердам до Утрехт от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ротердам и Утрехт е 37 мин..
Има ли директен влак от Ротердам към Утрехт?
Да, има директен влак между Ротердам и Утрехт.
Какви са емисиите на CO2 за Ротердам до Утрехт от влак?
Пътуването на влак от Ротердам до Утрехт създава 0.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Ротердам

Уикенд бягства от Ротердам

Международни маршрути от Ротердам и близките райони

Други дестинации от Ротердам

Други популярни маршрути