Влак Амстердам - Ротердам цени от 33,66 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Амстердам до Ротердам с влак

Пътуването от Амстердам до Ротердам от влак е 57,56 km и отнема 1 ч 5 мин. Има 38 връзки на ден, с първото заминаване на 00:05 ч. и последното на 20:46 ч.. Възможно е да пътувате от Амстердам до Ротердам от влак само за 33,66 лв. или за 55,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 33,66 лв..

Най-ниската цена33,66 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 5 мин
Връзка на ден38
Най-ниската цена33,66 лв.
Най-висока цена55,42 лв.
Първо заминаване00:05 ч.
Последно заминаване20:46 ч.
Разстояние57,56 km
ЗаминаванеАмстердам
ПристиганеРотердам
ПревозвачиMetro, DB - IntercityОще

Влак Билети от Amsterdam до Rotterdam

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуването ви от Амстердам до Ротердам с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Амстердам до Ротердам. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Амстердам до Ротердам?

Цените ще варират, когато пътувате от Амстердам до Ротердам. Средно обаче ще платите около 37,67 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 33,66 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Амстердам до Ротердам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 37,67 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Амстердам до Ротердам.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Амстердам до Ротердам с влак?

При разстояние от 57,56 km между Амстердам и Ротердам, обикновено отнема 1 ч 5 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 5 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Амстердам и Ротердам с влак обикновено отнема 1 ч 5 мин, за да се измине разстояние от 57,56 km. Най-краткото пътуване от Амстердам до Ротердам ще ви отнеме 0 ч 39 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ротердам е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Амстердам до Ротердам?

В Амстердам спирките за заминаване включват Amsterdam - Sloterdijk,Amsterdam, Amstel,Amsterdam Science Park,Amsterdam, Leidseplein,Amsterdam, Station Holendrecht,Duivendrecht Station,Amsterdam Dam,Amsterdam Muiderpoort,Amsterdam Rai,Amsterdam Zuid Wtc,Amsterdam, Rijksmuseum,Amsterdam, Centraal Station,Amsterdam, W Hotel,Amsterdam - Bijlmer Arena,Diemen, Treinstation,SCHIPHOL AIRPORT. Когато пристигнете в Ротердам, може да успеете да слезете на спирки като Rotterdam - Centraal,Rotterdam, Zuidplein,Schiedam Center,Rotterdam Lombardijen. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Амстердам до Ротердам?

Точният брой на пътуванията от Амстердам до Ротердам може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 38 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Амстердам до Ротердам. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Амстердам до Ротердам варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 19 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 19 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Амстердам до Ротердам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Amsterdam до Rotterdam

Евтини билети за влак от Амстердам до Ротердам
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Амстердам до Ротердам.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Амстердам до Ротердам, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Амстердам до Ротердам.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Amsterdam до Rotterdam

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 29,37 лв. до 35,85 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Амстердам до Ротердам

Най-евтините билети за влак Амстердам - Ротердам могат да бъдат намерени само за 29,72 лв., ако имате късмет, или средно за 33,59 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,53 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ротердам с влак

Когато пътувате до Ротердам с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Eurostar е високоскоростен пътнически влак, свързващ Лондон с няколко града в континентална Европа, включително Париж, Брюксел и Амстердам. Стартиран през 1994 г., Eurostar оттогава се е утвърдил като популярен вид транспорт за туристи и пътуващи по работа. Със скорости, достигащи до 300 км/ч, влаковете Eurostar предлагат бързи и екологични условия.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Амстердам до Ротердам

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Eurostar и DB - Intercity при пътуване от Амстердам до Ротердам.

Standard

Билетите Eurostar Standard са за пътуващи с бюджет и са най-разпространената и достъпна опция. Те обаче имат ограничена гъвкавост
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Premier

Билетите Eurostar Standard Premier предлагат първокласно икономично изживяване, идеални за работа в тишина и комфорт, но на по-висока цена от Standard. Този билет включва допълнително място за краката, безплатни ястия и достъп до списания.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Premier

Билетите Business Premier са първокласната опция на Eurostar с комфорт и гъвкавост от най-високо ниво, но и най-скъпата. С този билет ще имате просторни места за сядане, вкусни ястия, сервирани на вашето място, достъп до ексклузивни салони и специална помощ.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Business Premier пътниците и притежателите на карт бланш Eurostar™ се радват на безплатен Wi-Fi в салоните на избрани станции. Безплатни ваучери за Wi-Fi се предлагат на информационното бюро на Ashford. Всички влакове също предоставят безплатен Wi-Fi, свържете се чрез EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
От септември 2012 г. опцията за тих автобус е налична за пътуващите с Business и Standard Premier без допълнителни разходи.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка разполага с електрически контакти за Великобритания и Европа. Business Premier и Standard Premier също включват USB гнезда.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет Eurostar ви позволява да вземете голямо количество багаж на борда без ограничения в теглото. Можете да носите два куфара и един ръчен артикул, всички правилно етикетирани, стига да не надвишават 85 см дължина. Бебешки колички и детски колички са разрешени на борда. Можете също така да носите велосипеда или музикалния си инструмент, който ще се счита за един от двата ви средно големи багажа, стига да е в куфар с дължина под 85 см.
accessibility Достъпност open icon close icon
Помощ за пътници с увреждания или възрастни хора се предлага на всички станции. Типът помощ варира според местоположението. Препоръчва се предварителна резервация поне 24 часа предварително, с 60 минути преди пристигане, ако не сте резервирали предварително.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Café Métropole на борда на влаковете Eurostar предлага отстъпки за чаши за многократна употреба. Непродадената храна се дарява на Олио, в полза на лондонските общности. Храна в Standard Premier: Standard Premier предлага международни ястия през целия ден. Закуската включва плодове, сладкиши и други до 10:14. След 10:15 се насладете на лека храна, десерт и напитки. Храна в Business Premier: Менюто на Business Premier е подготвено от главния готвач Raymond Blanc OBE, носител на звезда Michelin. Напитки, от чай до шампанско, се предлагат по време на пътуването.
air_con Климатик open icon close icon
Свежият въздух непрекъснато се засмуква и филтрира по време на пътуването.
bicycle Велосипед open icon close icon
Имате музикален инструмент или китара под 85 см? Можете да го включите като част от багажа си в Eurostar. Ако имате велосипед в кутия, резервирайте място, като се свържете с туристическата услуга Eurostar (достъпна за избрани влакове). Сгъваемите и детски велосипеди под 85 см са добре дошли, но трябва да са в предпазна чанта. Внимание: електронните скутери и ховърбордите са забранени. Освен това можете да вземете със себе си чифт ски или сноуборд в допълнение към багажа си
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда DB - Intercity and Eurostar от Амстердам до Ротердам
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Амстердам до Ротердам от train.
съоръжения DB - Intercity Eurostar
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check
accessibility Достъпност cross check
air_con Климатик cross check
bicycle Велосипед cross check
sleeper_couchette спално място cross check

Амстердам до Ротердам Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.03kg
Автобус
4.32kg
Полет
11.51kg
Кола
9.21kg
Какви са емисиите на CO2 за Амстердам до Ротердам с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Амстердам и Ротердам са 4.03kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Амстердам и Ротердам? Като вземете влака между Амстердам и Ротердам, ще спестите 7.48kg CO2 емисии спрямо полет, 0.29kg спрямо автобус и 5.18kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Амстердам до Ротердам?
Билет влак от Амстердам до Ротердам е 37,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 33,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Амстердам до Ротердам?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Амстердам до Ротердам е 33,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Амстердам и Ротердам от влак?
Амстердам до Ротердам е 57,56 km.
Колко време трае влак между Амстердам и Ротердам?
Амстердам до Ротердам е средно 1 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 39 мин.
Какви компании работят от Амстердам до Ротердам?
Амстердам до Ротердам се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Metro, DB - Intercity, Eurostar, DB - ICE Sprinter and NS International - InterCity Direct предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Амстердам до Ротердам?
Амстердам до Ротердам има средно 38 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Амстердам до Ротердам?
Най-ранният влак от Амстердам до Ротердам тръгва на 00:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Амстердам до Ротердам?
Последният влак от Амстердам до Ротердам тръгва на 20:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Амстердам до Ротердам?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 33,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Амстердам до Ротердам?
Има средно 19 от Амстердам до Ротердам.
Кое е най-бързото време за пътуване между Амстердам до Ротердам от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Амстердам и Ротердам е 0 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Амстердам към Ротердам?
Да, има директен влак между Амстердам и Ротердам.
Какви са емисиите на CO2 за Амстердам до Ротердам от влак?
Пътуването на влак от Амстердам до Ротердам създава 4.03kg CO2 емисии.

Отидете локално от Амстердам

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Амстердам

Международни маршрути от Амстердам и близките райони

Други дестинации от Амстердам

Основни маршрути до Ротердам

Свързани маршрути

Други популярни маршрути