Намерете влак от Стара Загора до Попово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Попово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,40лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 15 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 01:38
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 113km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Попово на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Попово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Стара Загора до Попово: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Попово, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Попово?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Попово е 8,10 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Попово могат да бъдат около 5,40 лв..

Влакове от Стара Загора до Попово


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Попово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Попово?

Влаковете до Попово могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на ПОПОВО.

Пътуване с влак до Попово от Стара Загора: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Попово от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Попово с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Попово тръгва в 01:12, докато последният в 16:12. Пътуването продължава средно 5 hours and 11 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Попово за 4 hours and 30 minutes.