Влак Русе - Петрич цени от 26,42 лв.

Започва от
26,42 лв.

Русе до Петрич с влак

Пътуването от Русе до Петрич от влак е 354,44 km и отнема 11 ч 53 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:12 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Петрич от влак само за 26,42 лв. или за 28,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 26,42 лв..

Най-ниската цена26,42 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 53 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена26,42 лв.
Най-висока цена28,41 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:12 ч.
Разстояние354,44 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеПетрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Petrich

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Русе до Петрич с Virail

Планирате да пътувате от Русе до Петрич? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Русе до Петрич?

Когато пътувате от Русе до Петрич, можете да очаквате да платите средно около 27,12 лв.. Може да успеете да намерите цени до 26,42 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Русе до Петрич ще ви струва 27,12 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Русе до Петрич с влак?

Разстоянието между Русе и Петрич е приблизително 354,44 km. Като цяло ще ви отнеме около 11 ч 53 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Русе до Петрич, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Русе и Петрич ще завършат пътуването в 10 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 53 мин, за да пътувате 354,44 km между Русе и Петрич.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Русе до Петрич?

Първото пътуване за деня тръгва от Русе в 05:45 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:12 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Русе и Петрич. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Петрич, който обикновено тръгва в 05:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:12 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Петрич?

В Русе спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Петрич, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Русе до Петрич има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Русе до Петрич, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Петрич, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Петрич всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Petrich

Евтини билети за влак от Русе до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Petrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Петрич

Най-евтините билети за влак Русе - Петрич могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с влак

Когато пътувате до Петрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Петрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Петрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
24.81kg
Автобус
26.58kg
Полет
70.89kg
Кола
56.71kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Петрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Петрич са 24.81kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Петрич? Като вземете влака между Русе и Петрич, ще спестите 46.08kg CO2 емисии спрямо полет, 1.77kg спрямо автобус и 31.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Петрич?
Билет влак от Русе до Петрич е 27,12 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 26,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Петрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Петрич е 26,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Петрич от влак?
Русе до Петрич е 354,44 km.
Колко време трае влак между Русе и Петрич?
Русе до Петрич е средно 11 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Петрич?
Русе до Петрич има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Петрич?
Най-ранният влак от Русе до Петрич тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Петрич?
Последният влак от Русе до Петрич тръгва на 23:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Петрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 26,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Петрич?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Петрич. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Petrich Bus Station Petrich (Петрич, Автогара Петрич).
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Петрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Петрич е 10 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Русе към Петрич?
Да, има директен влак между Русе и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Петрич от влак?
Пътуването на влак от Русе до Петрич създава 24.81kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Петрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути