Намерете влак от Мездра до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 26 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:40
Последно отпътуване: 18:50
Разстояние 115km

Най-добрите оферти за вашия влак от Мездра до Видин на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Мездра до Видин?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Мездра - Видин.

Каква е цената на билетите за влак от Мездра до Видин?

Средната цена на билети за влак от Мездра до Видин е 6,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Мездра до Видин могат да бъдат около 4,45 лв..

Влакове от Мездра до Видин


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Мездра и Видин е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Мездра до Видин?

Влаковете заминават от Мездра от МЕЗДРА or МЕЗДРА ЮГ и пристигат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Мездра с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Мездра до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Мездра до Видин

С най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 3 hours and 15 minutes, но средно отнема 4 hours and 9 minutes. Първият влак, водещ до Видин е в 04:12, докато последният тръгва от Мездра в 18:12.