Намерете влак от Перник до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 12 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 04:40
Последно отпътуване: 21:12
Разстояние 150km

С virail са най-евтините билети за влак от Перник до Пловдив

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Перник до Пловдив. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Перник до Пловдив с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Перник и Пловдив.

Колко струват билетите за влак от Перник до Пловдив?

Билетите за влак от Перник до Пловдив струват средно 5,30 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,45 лв..

Влакове от Перник до Пловдив


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Пловдив?

Влаковете заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Перник с влак?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?

Първият влак до Пловдив тръгва в 04:03, докато последният в 21:03. Пътуването продължава средно 4 hours and 25 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 3 hours and 47 minutes.