Влак Плевен - Перник цени от 5,79 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Плевен до Перник с влак

Пътуването от Плевен до Перник от влак е 157,72 km и отнема 4 ч 31 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 03:02 ч. и последното на 18:43 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Перник от влак само за 5,79 лв. или за 12,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,79 лв..

Най-ниската цена5,79 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 31 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена5,79 лв.
Най-висока цена12,39 лв.
Първо заминаване03:02 ч.
Последно заминаване18:43 ч.
Разстояние157,72 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pleven до Pernik

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Плевен до Перник с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Плевен до Перник? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Плевен до Перник, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Плевен до Перник?

Цените на билетите за влак от Плевен до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Плевен до Перник ще струват 5,79 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 10,70 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до Перник. Средно обаче ще платите около 10,70 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Плевен до Перник с влак?

Разстоянието между Плевен и Перник е приблизително 157,72 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 31 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Плевен и Перник с влак обикновено отнема 4 ч 31 мин, за да се измине разстояние от 157,72 km. Най-краткото пътуване от Плевен до Перник ще ви отнеме 3 ч 42 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Перник е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Плевен до Перник?

В Плевен спирките за заминаване включват Pleven, Pleven. Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като Pernik Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Плевен до Перник се извършват всеки ден?

Средно има 11 заминаващи ежедневно от Плевен до Перник. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Плевен, които пътуват директно до Перник. Има 11 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Pernik

Евтини билети за влак от Плевен до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Плевен до Перник

Най-евтините билети за влак Плевен - Перник могат да бъдат намерени само за 5,69 лв., ако имате късмет, или средно за 10,38 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,62 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Плевен до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Плевен до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.04kg
Автобус
11.83kg
Полет
31.54kg
Кола
25.24kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и Перник са 11.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и Перник? Като вземете влака между Плевен и Перник, ще спестите 20.5kg CO2 емисии спрямо полет, 0.79kg спрямо автобус и 14.2kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до Перник?
Билет влак от Плевен до Перник е 10,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Перник е 5,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Перник от влак?
Плевен до Перник е 157,72 km.
Колко време трае влак между Плевен и Перник?
Плевен до Перник е средно 4 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Плевен до Перник?
Плевен до Перник има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до Перник?
Най-ранният влак от Плевен до Перник тръгва на 03:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до Перник?
Последният влак от Плевен до Перник тръгва на 18:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и Перник е 3 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Плевен към Перник?
Да, има директен влак между Плевен и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Перник от влак?
Пътуването на влак от Плевен до Перник създава 11.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути