Намерете влак от Пловдив до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,20 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 42 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 05:08
Последно отпътуване 18:00
разстояние 170 km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Кюстендил

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Кюстендил. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Кюстендил, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Кюстендил?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Кюстендил за 6,20 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кюстендил струват средно 6,45 лв..

Влакове от Пловдив до Кюстендил: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Кюстендил.

Влакове от Пловдив до Кюстендил

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Кюстендил

Първият влак до Кюстендил тръгва в 05:08, докато последният в 18:00. Пътуването продължава средно 6 ч. 42 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Кюстендил за 5 ч. 35 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Кюстендил и къде ще пристигнете?

Влаковете до Кюстендил ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Кюстендил, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Пътуване с влак до Кюстендил от Пловдив: колко връзки дневно има?

6 влакови връзки съществуват дневно до Кюстендил от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 6 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Кюстендил в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Кюстендил с влак, има 6 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 6 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.