• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Кюстендил

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Пътуване от Пловдив до Кюстендил с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Кюстендил. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Пловдив да се Кюстендил с влак

разстояние 170 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Кюстендил

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 25 мин.
ПЛОВДИВ - КЮСТЕНДИЛ
12:00 - 18:25
6,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 35 мин.
ПЛОВДИВ - КЮСТЕНДИЛ
10:50 - 16:25
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 25 мин.
ПЛОВДИВ - КЮСТЕНДИЛ
14:00 - 20:25
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 40 мин.
ПЛОВДИВ - КЮСТЕНДИЛ
18:00 - 00:40
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 ч. 17 мин.
ПЛОВДИВ - КЮСТЕНДИЛ
06:08 - 14:25
6,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 5 мин.
ПЛОВДИВ - КЮСТЕНДИЛ
16:00 - 23:05
6,60 лв.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Кюстендил с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 171 km от Пловдив до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Кюстендил да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Кюстендил?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Кюстендил, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Кюстендил?

В Пловдив спирките за заминаване включват ПЛОВДИВ. Когато пристигнете в Кюстендил, може да успеете да слезете на спирки като КЮСТЕНДИЛ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Кюстендил?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.