Намерете влак от Пловдив до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 38 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 03:02
Последно отпътуване: 15:00
Разстояние 170km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Кюстендил

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Кюстендил?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Кюстендил.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Кюстендил?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Кюстендил е 6,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Кюстендил могат да бъдат около 5,65 лв..

Влакове от Пловдив до Кюстендил


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Кюстендил, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Кюстендил?

Влаковете до Кюстендил могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко връзки дневно има до Кюстендил от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Кюстендил от Пловдив, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Пловдив до Кюстендил и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Кюстендил тръгва в 03:12, последният е насрочен за 15:12. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 36 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Кюстендил за 5 hours and 35 minutes.