Влак Пловдив - Кюстендил цени от 6,20 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Кюстендил с влак

Пътуването от Пловдив до Кюстендил от влак е 170,39 km и отнема 6 ч 43 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:08 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Кюстендил от влак само за 6,20 лв. или за 7,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,20 лв..

Най-ниската цена6,20 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 43 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена6,20 лв.
Най-висока цена7,40 лв.
Първо заминаване05:08 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние170,39 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Кюстендил с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Кюстендил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Кюстендил?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Кюстендил струват 6,20 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 6,40 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Кюстендил.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 6,40 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Кюстендил с влак?

Пътуването между Пловдив и Кюстендил с влак е приблизително 170,39 km. Ще ви отнеме около 6 ч 43 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Пловдив и Кюстендил с влак обикновено отнема 6 ч 43 мин, за да се измине разстояние от 170,39 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Кюстендил ще ви отнеме 5 ч 35 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Кюстендил е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Кюстендил?

Първото пътуване за деня тръгва от Пловдив в 05:08 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Кюстендил. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 05:08 ч., а последният - в 18:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Кюстендил могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Кюстендил?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Кюстендил. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Kyustendil в Кюстендил. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Кюстендил.

Колко пътувания от Пловдив до Кюстендил се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Кюстендил, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Кюстендил. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Пловдив - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 5,97 лв., ако имате късмет, или средно за 7,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,68 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.93kg
Автобус
12.78kg
Полет
34.08kg
Кола
27.26kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Кюстендил са 11.93kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Кюстендил? Като вземете влака между Пловдив и Кюстендил, ще спестите 22.15kg CO2 емисии спрямо полет, 0.85kg спрямо автобус и 15.33kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Кюстендил?
Билет влак от Пловдив до Кюстендил е 6,40 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Кюстендил е 6,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Кюстендил от влак?
Пловдив до Кюстендил е 170,39 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Кюстендил?
Пловдив до Кюстендил е средно 6 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Кюстендил?
Пловдив до Кюстендил има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Кюстендил?
Най-ранният влак от Пловдив до Кюстендил тръгва на 05:08 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Кюстендил?
Последният влак от Пловдив до Кюстендил тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Кюстендил е 5 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Кюстендил?
Да, има директен влак между Пловдив и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Кюстендил създава 11.93kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути