Влак Стара Загора - Горна Оряховица цени от 3,70лв.

Започва от
3,70лв.
откривам

Стара Загора до Горна Оряховица с влак

Пътуването от Стара Загора до Горна Оряховица от влак е 77,4 km и отнема 2 ч. 57 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 10:19 и последното на 23:15. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Горна Оряховица от влак само за 3,70лв. или за 4,30лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,70лв..

Най-добра цена 3,70лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 57 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 3,70лв.
Най-висока цена 4,30лв.
Първо заминаване 10:19
Последно заминаване 23:15
Разстояние 77,4 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Горна Оряховица
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Стара Загора до Горна Оряховица

  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  23°
  Sep 30
  Още
  24°
  Oct 01
  Още
  25°
  Oct 02
  Още
  27°
  Oct 03
  Още
  28°
  Oct 04
  Още
  28°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  27°
  Oct 07
  Още
  19°
  Oct 08
  Още
  15°
  Oct 09
  Още
  14°
  Oct 10
  Още
  12°
  Oct 11
  Още
  16°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
20°

Пътуване от Стара Загора до Горна Оряховица с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Горна Оряховица? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Стара Загора до Горна Оряховица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Горна Оряховица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Горна Оряховица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Горна Оряховица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Горна Оряховица

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Горна Оряховица могат да бъдат намерени само за 4лв., ако имате късмет, или средно за 5лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Оряховица с влак

Когато пътувате до Горна Оряховица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Горна Оряховица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Горна Оряховица от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Стара Загора до Горна Оряховица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.5kg
Полет
299.2kg
Кола
28.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Горна Оряховица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Горна Оряховица са 1.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Горна Оряховица? Като вземете влака между Стара Загора и Горна Оряховица, ще спестите 298.1kg CO2 емисии спрямо полет, 6.4kg спрямо автобус и 27.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Горна Оряховица?
Билет влак от Стара Загора до Горна Оряховица е 3,99лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,70лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Горна Оряховица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Горна Оряховица е 3,70лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Горна Оряховица от влак?
Стара Загора до Горна Оряховица е 77,4 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Горна Оряховица?
Стара Загора до Горна Оряховица е средно 3 ч. 19 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 57 мин..
Какви компании работят от Стара Загора до Горна Оряховица?
Стара Загора до Горна Оряховица се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Горна Оряховица?
Стара Загора до Горна Оряховица има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Горна Оряховица?
Най-ранният влак от Стара Загора до Горна Оряховица тръгва на 10:19. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Горна Оряховица?
Последният влак от Стара Загора до Горна Оряховица тръгва на 23:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Горна Оряховица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,70лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Стара Загора до Горна Оряховица?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Стара Загора, за да отидете до Горна Оряховица. Можете да преминете от СТАРА ЗАГОРА и можете да стигнете до ГОРНА ОРЯХОВИЦА.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Горна Оряховица?
Има средно 3 от Стара Загора до Горна Оряховица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Горна Оряховица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Горна Оряховица е 2 ч. 57 мин..
Има ли директен влак от Стара Загора към Горна Оряховица?
Да, има директен влак между Стара Загора и Горна Оряховица.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Горна Оряховица от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Горна Оряховица създава 1.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Стара Загора

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Горна Оряховица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути