Намерете влак от Стара Загора до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 19 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 77km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Горна Оряховица

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Стара Загора до Горна Оряховица с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Горна Оряховица.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Горна Оряховица също само за 3,70 лв., докато средната цена е 7,10 лв..

Влакове от Стара Загора до Горна Оряховица


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Горна Оряховица?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Стара Загора до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 4 hours and 19 minutes да стигнете до Горна Оряховица с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 15 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Стара Загора в 18:11.