Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Асеновград до Маноле

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Маноле

откривам

Бързо и лесно пътуване от Асеновград до Маноле с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Асеновград до Маноле. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Асеновград да се Маноле с влак

разстояние 19 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Асеновград - Маноле

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 14 мин.
АСЕНОВГРАД - МАНОЛЕ
11:00 - 12:14
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 24 мин.
АСЕНОВГРАД - МАНОЛЕ
15:00 - 16:24
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 22 мин.
АСЕНОВГРАД - МАНОЛЕ
18:00 - 19:22
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 23 мин.
АСЕНОВГРАД - МАНОЛЕ
19:00 - 20:23
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 12 мин.
АСЕНОВГРАД - МАНОЛЕ
21:00 - 22:12
1,35 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Асеновград до Маноле с влак?

Разстоянието между Асеновград и Маноле е приблизително 20 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Асеновград до Маноле?

Първото пътуване през нощта тръгва от Асеновград в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Асеновград и Маноле. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Асеновград до Маноле?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Асеновград от следните спирки: АСЕНОВГРАД. Пристигайки в Маноле, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: МАНОЛЕ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Маноле.

Колко пътувания от Асеновград до Маноле има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Асеновград до Маноле. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback