Намерете влак от Стара Загора до Червен бряг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Червен бряг

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,10лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 40 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 01:30
Последно отпътуване: 16:47
Разстояние 156km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Загора до Червен бряг

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стара Загора до Червен бряг. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Червен бряг?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Червен бряг, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Червен бряг?

Билетите за влак от Стара Загора до Червен бряг струват средно 10,25 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,10 лв..

Влакове от Стара Загора до Червен бряг


Тъй като пътуването между Стара Загора и Червен бряг е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Червен бряг?

Влаковете до Червен бряг ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ЧЕРВЕН БРЯГ.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Червен бряг всеки ден?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Червен бряг с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Червен бряг и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Червен бряг за 5 hours and 37 minutes, но средно отнема 7 hours and 56 minutes. Първият влак, водещ до Червен бряг е в 01:09, докато последният тръгва от Стара Загора в 16:09.