Намерете влак от Сливен до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,30лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 58 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 09:30
Разстояние 294km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сливен до Петрич на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Сливен до Петрич с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Петрич, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Петрич?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Петрич е 11,95 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Петрич могат да бъдат около 11,30 лв..

Влакове от Сливен до Петрич


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Сливен и Петрич, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Влаковете до Петрич могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има до Петрич от Сливен с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Петрич с влак?

Докато първият влак до Петрич тръгва в 01:05, последният е насрочен за 09:05. Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 1 minute, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 9 hours and 13 minutes.