Влак Сливен - Петрич цени от 11,74лв.

Започва от
11,74лв.
откривам

Сливен до Петрич с влак

Пътуването от Сливен до Петрич от влак е 294 km и отнема 9 ч. 8 мин.. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 02:19 и последното на 22:15. Възможно е да пътувате от Сливен до Петрич от влак само за 11,74лв. или за 26,67лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,74лв..

Най-добра цена 11,74лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 8 мин.
Връзка на ден 3
Най-ниската цена 11,74лв.
Най-висока цена 26,67лв.
Първо заминаване 02:19
Последно заминаване 22:15
Разстояние 294 km
Заминаване Сливен
Пристигане Петрич
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Сливен до Петрич

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  21°
  Oct 06
  Още
  22°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  26°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуване от Сливен до Петрич с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Петрич. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Сливен до Петрич с влак?

Когато пътувате от Сливен до Петрич, можете да очаквате да платите средно около 25,09лв.. Може да успеете да намерите цени до 22,95лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сливен до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Петрич

Най-евтините билети за влак Сливен - Петрич могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с влак

Когато пътувате до Петрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Сливен до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Петрич от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сливен до Петрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.0kg
Автобус
26.7kg
Полет
1,067.7kg
Кола
103.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Петрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Петрич са 4.0kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Петрич? Като вземете влака между Сливен и Петрич, ще спестите 1,063.7kg CO2 емисии спрямо полет, 22.7kg спрямо автобус и 99.0kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Петрич?
Билет влак от Сливен до Петрич е 20,88лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,74лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Петрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Петрич е 11,74лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Петрич от влак?
Сливен до Петрич е 294 km.
Колко време трае влак между Сливен и Петрич?
Сливен до Петрич е средно 11 ч. 51 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч. 8 мин..
Какви компании работят от Сливен до Петрич?
Сливен до Петрич се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Петрич?
Сливен до Петрич има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Петрич?
Най-ранният влак от Сливен до Петрич тръгва на 02:19. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Петрич?
Последният влак от Сливен до Петрич тръгва на 22:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Петрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,74лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Петрич?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Петрич. Можете да преминете от Sliven и можете да стигнете до Petrich.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Петрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Петрич е 9 ч. 8 мин..
Има ли директен влак от Сливен към Петрич?
Да, има директен влак между Сливен и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Петрич от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Петрич създава 4.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Петрич

Други популярни маршрути