Намерете влак от Пазарджик до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,53лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 44 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 03:49
Последно отпътуване: 13:35
Разстояние 128km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пазарджик до Петрич

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пазарджик до Петрич?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Петрич, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пазарджик до Петрич?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Петрич също само за 7,70 лв., докато средната цена е 8,20 лв..

Влакове от Пазарджик до Петрич


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и Петрич?

Влаковете до Петрич заминават от Пазарджик от ПАЗАРДЖИК и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Петрич от Пазарджик с влак?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пазарджик до Петрич

Докато първият влак до Петрич тръгва в 03:06, последният е насрочен за 13:06. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 54 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 6 hours and 40 minutes.