Влак Бургас - Лом цени от 7,01 лв.

Започва от
7,01 лв.

Бургас до Лом с влак

Пътуването от Бургас до Лом от влак е 373,13 km и отнема 13 ч 59 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Лом от влак само за 7,01 лв. или за 32,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,01 лв..

Най-ниската цена7,01 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 59 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена7,01 лв.
Най-висока цена32,46 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние373,13 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеЛом
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Lom

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Бургас до Лом с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Лом. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Лом?

Когато пътувате от Бургас до Лом, можете да очаквате да платите средно около 26,57 лв.. Може да успеете да намерите цени до 7,01 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Лом, можете да очаквате да платите средно около 26,57 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Лом с влак?

При разстояние от 373,13 km между Бургас и Лом, обикновено отнема 13 ч 59 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 13 ч 59 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Бургас до Лом, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Лом ще завършат пътуването в 10 ч 42 мин. Средно ще ви отнеме около 13 ч 59 мин, за да пътувате 373,13 km между Бургас и Лом.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Бургас до Лом?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Лом, който тръгва в 05:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:05 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Лом, който тръгва в 05:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:05 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Лом?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Лом на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Лом. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Лом?

Ще можете да пътувате от Бургас до Лом, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Лом, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Лом всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Lom

Евтини билети за влак от Бургас до Лом
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Лом.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Лом, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Лом.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Lom

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Лом

Най-евтините билети за влак Бургас - Лом могат да бъдат намерени само за 0,35 лв., ако имате късмет, или средно за 19,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,49 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лом с влак

Когато пътувате до Лом с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Лом
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Лом от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Лом Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.12kg
Автобус
27.98kg
Полет
74.63kg
Кола
59.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Лом с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Лом са 26.12kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Лом? Като вземете влака между Бургас и Лом, ще спестите 48.51kg CO2 емисии спрямо полет, 1.86kg спрямо автобус и 33.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Лом?
Билет влак от Бургас до Лом е 26,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Лом?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Лом е 7,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Лом от влак?
Бургас до Лом е 373,13 km.
Колко време трае влак между Бургас и Лом?
Бургас до Лом е средно 13 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Лом?
Бургас до Лом има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Лом?
Най-ранният влак от Бургас до Лом тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Лом?
Последният влак от Бургас до Лом тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Лом?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Лом?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Лом. Можете да преминете от Burgas, Burgas Bus Station South and Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) и можете да стигнете до Lom Train Station (Лом, Гара).
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Лом от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Лом е 10 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Лом?
Да, има директен влак между Бургас и Лом.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Лом от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Лом създава 26.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Лом

Свързани маршрути

Други популярни маршрути