Намерете влак от Бургас до Лом

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,40лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 21 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 373km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Лом на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Лом. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Бургас до Лом, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Лом?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Лом.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Лом?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Лом е 14,63 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Лом могат да бъдат около 13,40 лв..

Влакове от Бургас до Лом


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Лом?

Влаковете до Лом могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на ЛОМ.

Колко връзки дневно има до Лом от Бургас с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Лом с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Лом

Докато първият влак до Лом тръгва в 07:08, последният е насрочен за 23:08. Средната продължителност на пътуването е 13 hours and 24 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Лом за 11 hours and 48 minutes.