Намерете влак от Пловдив до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,55лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 12 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 03:20
Последно отпътуване: 13:10
Разстояние 152km

Евтини билети за влак от Пловдив до Петрич на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Пловдив до Петрич: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Петрич.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Петрич?

Билетите за влак от Пловдив до Петрич струват средно 9,19 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,55 лв..

Влакове от Пловдив до Петрич


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Петрич всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Петрич

Първият влак до Петрич тръгва в 03:06, докато последният в 13:06. Пътуването продължава средно 8 hours and 22 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Петрич за 7 hours and 10 minutes.