Намерете влак от Карлово до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 24 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 01:22
Последно отпътуване: 15:46
Разстояние 219km

Евтини билети за влак от Карлово до Бургас на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Карлово до Бургас. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Карлово до Бургас?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Карлово и Бургас.

Каква е цената на билетите за влак от Карлово до Бургас?

Билетите за влак от Карлово до Бургас струват средно 9,08 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,00 лв..

Влакове от Карлово до Бургас


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Бургас и къде ще пристигнете?

Влаковете до Бургас ще заминат от КАРЛОВО и ще пристигнат на БУРГАС.

Пътуване с влак до Бургас от Карлово: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Карлово до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Карлово до Бургас и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Бургас тръгва в 01:11, докато последният в 15:11. Пътуването продължава средно 5 hours and 15 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 4 hours.