Намерете влак от Кюстендил до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 17 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 07:05
Последно отпътуване: 16:00
Разстояние 107km

С virail са най-евтините билети за влак от Кюстендил до Петрич

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Кюстендил до Петрич?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Кюстендил - Петрич.

Каква е цената на билетите за влак от Кюстендил до Петрич?

Билетите за влак от Кюстендил до Петрич струват средно 5,55 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,95 лв..

Влакове от Кюстендил до Петрич


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Кюстендил и Петрич, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Влаковете до Петрич заминават от Кюстендил от КЮСТЕНДИЛ и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Петрич от Кюстендил с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кюстендил до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Петрич с влак?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 50 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Петрич за 4 hours and 23 minutes. Първият влак тръгва от Кюстендил в 07:05, докато последният тръгва в 16:05.