Намерете влак от Пловдив до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 49 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 01:44
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 192km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Карнобат на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Карнобат. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Карнобат?

За да стигнете до Карнобат с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Карнобат?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Карнобат е 6,60 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Карнобат могат да бъдат около 5,25 лв..

Влакове от Пловдив до Карнобат


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Пловдив и Карнобат е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Карнобат?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карнобат от Пловдив с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Пловдив до Карнобат с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 3 hours and 45 minutes да стигнете до Карнобат с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 59 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Пловдив в 16:11.